Λίγες εβδομάδες μετά τις δηλώσεις μίσους του πατέρα της Ντόναλντ Τραμπ για την Τέιλορ Σουίφτ, η κόρη του Ιβάνκα εμφανίζεται σε συναυλία της.

Η Ιβάνκα με αυτό τον τρόπο έδειξε ότι αψηφά τον πατέρα της προκειμένου να κάνει το χατίρι της 13χρονης κόρης της, που ήθελε να πάει σε συναυλία της Αμερικανίδας ποπ σταρ.

Η Ιβάνκα Τραμπ σε συναυλία της Τείλορ Σουίφτ

Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικές εβδομάδες, ο Ντόναλντ Τραμπ, θυμωμένος μπροστά στον κίνδυνο να χάσει δεκάδες χιλιάδες ψηφοφόρους, δήλωσε  ότι «μισεί» την Τέιλορ Σουίφτ, η οποία λίγες μέρες πριν ανακοίνωσε την υποστήριξή της στην Κάμαλα Χάρις για πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

«Μισώ την Τέιλορ Σουίφτ!», έγραψε στο δίκτυό του Truth Social με κεφαλαία γράμματα ο πρώην πρόεδρος και υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου .

Κατά τη διάρκεια των MTV Video Music Awards, η Σουίφτ είχε πει στους εκατομμύρια νεαρούς Αμερικανούς θαυμαστές της να εγγραφούν για να ψηφίσουν στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές.

Επικαλούμενο πηγές, το αμερικανικό περιοδικό People επιβεβαίωσε ότι η 42χρονη Ιβάνκα και η 13χρονη κόρη της Αραμπέλα ήταν στο πλήθος στη συναυλία της Σουίφτ στο Hard Rock Stadium.

Η Αραμπέλα η 13χρονη κόρη της Ιβάνκα Τραμπ. Πηγ;h φωτο: instagram

Η Αραμπέλα άλλωστε είναι γνωστό πως είναι «Swiftie», δηλαδή φαν της Τέιλορ Σουίφτ και η Ιβάνκα φαίνεται πως δεν ήθελε να της χαλάσει το χατίρι.

View this post on Instagram

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)