Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Λιβάνης: «Είμαι 100% χαζομπαμπάς. Σχεδόν μόνο εγώ αλλάζω πάνες»

Γιώργος Λιβάνης: «Είμαι 100% χαζομπαμπάς. Σχεδόν μόνο εγώ αλλάζω πάνες»

Ο Γιώργος Λιβάνης ζει μοναδικές στιγμές στο νέο ρόλο του, αυτού του πατέρα. Ο μικρός που γεννήθηκε πριν λίγο καιρό τον έχει ξετρελλάνει.

Ο Γιώργος Λιβάνης απέκτησε πριν λίγους μήνες το πρώτο παιδί του με την Ανδρομάχη. Ο τραγουδιστής προσπαθεί να συνδυάζει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του, χωρίς να λείπει πολύ χρόνο από την οικογένεια του. Παράλληλα, βοηθάει πολύ τη σύντροφο του στο μεγάλωμα του μικρού

Γιώργος Λιβάνης: «Ζήλια υπάρχει, γιατί υπάρχει καψούρα και έρωτας»

«Όσο θα υπάρχει αυτό θα περνάμε καλά. Βάζουμε τη λογική όμως να περνά από πάνω, γιατί, αν αφήνεις συνέχεια το ένστικτο και την καρδιά, κάπου θα χαθεί. Οπότε με τη συζήτηση τα καταφέρουμε.

Εγώ έκανα το πρώτο βήμα, ήμουν λίγο έντονος. Ήμασταν φίλοι και την πίεζα λίγο. μου έλεγε: ‘Ρε συ Γιώργο είμαστε φίλοι’. Δεν την στρίμωξα πουθενά, την είχα στο μπλα-μπλα. Ήμασταν φίλοι χρόνια».

Είμαι 100% χαζομπαμπάς

«Σχεδόν μόνο εγώ αλλάζω πάνες. Αλήθεια τα κάνω μόνο εγώ. Όχι ότι δε θέλει η Ανδρομάχη αλλά θέλω να το κάνω εγώ. Θέλω να χαρώ το μωρό. Όποτε λείπω πάνω από δυο μέρες τρελαίνομαι, μου λείπει η μυρωδιά του, η μυρωδιά που υπάρχει τώρα στο σπίτι.

Είναι κάτι πρωτόγνωρο, κάτι που δένεσαι συναισθηματικά πολύ, κάτι που δεν μπορείς να το καταλάβεις, αν δεν το ζήσεις. Αυτό που αλλάζει ώρα με την ώρα όταν παίρνεις το μωρό στο σπίτι είναι τρομερό.

Έχω φίλους που ήταν διαφορετικοί και μετά κόλλησαν

Έπιασα τον εαυτό μου περίπου στη 10η-11η μέρα να μην μπορώ να πάω στο γυμναστήριο. Δεν έφευγα από το σπίτι! Μπορεί να είναι κάτι που εγώ το ζω έτσι. Έχω φίλους που ήταν διαφορετικοί και μετά κόλλησαν. Είναι μόνο ωραία συναισθήματα. Συνιστώ σε όλους να το κάνουν, όταν το νιώσουν»

Only in

Πόσα θα πληρώσουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες - Τι αλλάζει στις ασφαλιστικές εισφορές

Με αγωνία περιμένουν οι 750.000 μη μισθωτοί το «λογαριασμό» για τις ασφαλιστικές εισφορές – Τι εξετάζουν στο υπουργείο Εργασίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024