Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Πολ Μέσκαλ: 30 λεπτά στο Zoom ήταν αρκετά για να πάρει τον ρόλο στο «Gladiator 2»

Πολ Μέσκαλ: 30 λεπτά στο Zoom ήταν αρκετά για να πάρει τον ρόλο στο «Gladiator 2»

Ο γνωστός ηθοποιός Πολ Μέσκαλ αποκάλυψε την οντισιόν που πέρασε για να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Gladiator 2».

Περίπου ένας μήνας έχει μείνει έως τη στιγμή που το «Gladiator 2» θα κάνει την εμφάνισή του στις σκοτεινές αίθουσες και, όπως είναι αναμενόμενο, υπάρχει μια προσμονή. Δεν είναι μόνο ότι έχουμε να κάνουμε με μια από τις υπερπαραγωγές της χρονιάς, αλλά και το sequel του original «Gladiator» του Ρίντλεϊ Σκοτ από το 2000 – ένα φιλμ που σάρωσε στο box office και στα βραβεία Όσκαρ.

Μάλιστα είναι τόσο μεγάλη η προσμονή, που ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media για την προώθηση του φιλμ, έγινε viral και προκάλεσε έναν μικρό πανικό ανάμεσα στον γυναικείο πληθυσμό, εξαιτίας των Πέντρο Πασκάλ, Τζόσεφ Κουίν και Πολ Μέσκαλ.

Ο τελευταίος βρέθηκε στην εκπομπή Graham Norton Show πριν από λίγες ημέρες (το επεισόδιο θα προβληθεί σήμερα το βράδυ) και μίλησε για την οντισιόν που πέρασε από τον Ρίντλεϊ Σκοτ για να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Λούσιους. Ή που δεν πέρασε.

«Ο Ρίντλεϊ δεν χάνει χρόνο. Πίστευα ότι για την οντισιόν θα υπήρχαν κάμερες και κόσμος, ωστόσο χρειάστηκαν 30 λεπτά μέσω Zoom» αποκάλυψε ο 28χρονος ηθοποιός, του οποίου το «Gladiator 2» είναι η πρώτη του Χολιγουντιανή ταινία.

«Μάλιστα σε αυτά τα 30 λεπτά μιλήσαμε μόνο τα 10 για την ταινία και τα υπόλοιπα 20 για το ιρλανδικό ποδόσφαιρο, τον σκύλο του και τη γυναίκα του» συμπλήρωσε ο Πολ Μέσκαλ και κατέληξε: «Πίστευα ότι θα υπήρχε και κάτι άλλο, αλλά όχι. Μετά από λίγες εβδομάδες με πήρε τηλέφωνο και μου πρότεινε τον ρόλο. Μάλλον ο Ρίντλεϊ είναι ένας άνθρωπος που λειτουργεί πολύ με το ένστικτο».

Ο Ράσελ Κρόου το πήρε βαριά

Τον ενθουσιασμό του 28χρονου ηθοποιού πάντως φαίνεται να μην μοιράζεται ο Ράσελ Κρόου. Ο σταρ του Χόλιγουντ, που το 2000 υποδύθηκε τον Μάξιμο, φέρεται να ήθελε να επιστρέψει στο sequel παρόλο που ο χαρακτήρας του πεθαίνει στο τέλος της πρώτης ταινίας.

Μάλιστα, μιλώντας στο podcast «Kyle Meredith With…» παραδέχθηκε ότι νιώθει άβολα που γίνεται η συγκεκριμένη ταινία και δεν συμμετέχει, ενώ δεν δίστασε να εκφράσει κάποιες διαφωνίες του: «Ακούω κάποια πράγματα για το φιλμ και είμαι ‘όχι, όχι όχι!’. Αυτό δεν ταιριάζει με τον συγκεκριμένο χαρακτήρα. Αλλά, ξέρεις, δεν μπορώ να πω κάτι. Είμαι νεκρός. Άρα θα δούμε τι θα γίνει».

Only in

Συνάντηση Γεραπετρίτη - Φιντάν χωρίς χάρτες και... μεζούρα

Χαμηλές προσδοκίες από τη συνάντηση των δύο ΥΠΕΞ στην Αθήνα στις 8 Νοεμβρίου, που ενδέχεται να καθορίσει καταλυτικά τα επόμενα βήματα στα ελληνοτουρκικά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024