Θυμάστε εκείνο το επεισόδιο του «Sex and the City» το πάλαι ποτέ 1999 στο οποίο o Τζάστιν Θερού υποδύθηκε έναν από τους συντρόφους της Κάρι Μπράτσο εν ονόματι Βον; Το εν λόγω επεισόδιο έφερε τον τίτλο «Shortcomings» και είχε να κάνει με μια σύντομη σχέση της πρωταγωνίστριας η οποία έληξε άδοξα καθώς ο «Βον», αντιμετώπιζε προβλήματα πρόωρης εκσπερμάτισης κι έτσι η εξέλιξη της σχέσης τους δυσκόλευε. Βέβαια, η Κάρι δυσκολευόταν να τον χωρίσει λόγω της αγάπης της για την οικογένειά του.

Ο Μάθιου Μπρόντερικ, σύζυγος της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι του είχε προταθεί να συμμετάσχει ως guest star στο σίριαλ «Sex and the City», αλλά τελικά αρνήθηκε λόγω της αμήχανης φύσης του ρόλου – και μάλιστα του παραπάνω ρόλου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1997, έναν χρόνο πριν η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Κάρι Μπράντσο στη διάσημη σειρά του HBO.

Τι αποκάλυψε ο Μάθιου Μπρόντερικ

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Τζέιμς Κόρντεν στο Sirius XM, ο Μπρόντερικ αποκάλυψε ότι του είχε προταθεί να παίξει τον ρόλο ενός άνδρα που είχε πρόωρη εκσπερμάτιση, κάτι που τον έκανε να αισθανθεί άβολα. «Μου έλεγαν: ‘Θες να παίξεις για δύο μέρες έναν άντρα που εκσπερματίζει πρόωρα;’ Και σκέφτηκα, ‘Δεν ξέρω αν θέλω…’ Ήταν κάπως αμήχανο» σημείωσε.

Ο Μάθιου εξέφρασε την αγάπη του για το «Sex And The City», αλλά άφησε επίσης να εννοηθεί ότι προτιμούσε να μην αφοσιωθεί σε αυτό που είχε γίνει ο τομέας της συζύγου του.

Ο Μάθιου Μπρόντερικ και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Παρά την απουσία του από τη δημοφιλή σειρά, ο Μπρόντερικ και η Πάρκερ έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές στο θέατρο. Το 1996, συνυπέγραψαν το μιούζικαλ «How To Succeed In Business Without Really Trying», ενώ το 2022 πρωταγωνίστησαν στην κωμωδία του Νιλ Σάιμον «Plaza Suite», η οποία μεταφέρθηκε και στο West End του Λονδίνου.

Το ζευγάρι, που ξεκίνησε τη σχέση του το 1992, έχει τρία παιδιά: τον 21χρονο Τζέιμς και τις 14χρονες δίδυμες Ταμπίθα και Μάριον. Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είχε μιλήσει για τις προκλήσεις της μακροχρόνιας σχέσης τους, λέγοντας: «Έχουμε περάσει 20 χρόνια μαζί, και έχεις καλές μέρες, μέτριες μέρες, και κακές μέρες. Αυτό είναι ο γάμος».