Η Χεορχίνα Ροντρίγκεζ έχει αδιαμφισβήτητα εκρηκτικό ταμπεραμέντο και έντονη προσωπικότητα. Πολλές στιγμές από την καθημερινότητα της μοιράζεται και με τους φίλους της στο Ιnstagram.

Αυτή τη φορά όμως τα νέα τα οποία μετέφερε στους θαυμαστές της στο Instagram η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήταν και τόσο ευχάριστα, καθώς νοσηλευόταν με πνευμονία για διάστημα τεσσάρων ημερών.

Η αγαπημένη του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή γνωστοποίησε το γεγονός μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

«Επιτέλους πίσω στο σπίτι! Πέρασα 4 μέρες στο νοσοκομείο με πνευμονία, είμαι καλύτερα τώρα αλλά ακόμα αναρρώνω στο σπίτι με την οικογένειά μου», έγραψε σε story της η Χεορχίνα Ροντρίγκεζ.

Ενώ συμπλήρωσε στο στόρι που δημοσίευσε.: «Πρέπει να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλα τα μέλη του προσωπικού, τους γιατρούς, τους νοσοκόμους και όλους στο νοσοκομείο… με φρόντισαν τόσο υπέροχα και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό. Σας ευχαριστώ όλους για την τόσο υπέροχη διαμονή».

To story της Χεορχίνα Ροντρίγκεζ

Η Χεορχίνα Ροντρίγκεζ και ο Ρονάλντο

Όταν γνώρισε τον σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο, η Ροντρίγκεζ εργαζόταν ακόμη ως πωλήτρια στην Gucci. Τώρα είναι μια διασημότητα με δεκάδες εκατομμύρια followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το 2022 απέκτησε τη δική της σειρά ντοκιμαντέρ στο Netflix με τίτλο «Soy Georgina», που θα πει «Είμαι η Χεορχίνα».