Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
«Κοινωνία Ώρα MEGA»: Αποκλειστικά το καινούριο τραγούδι των Evangelia και Marseaux με τίτλο «Αlitheia?!»

«Κοινωνία Ώρα MEGA»: Αποκλειστικά το καινούριο τραγούδι των Evangelia και Marseaux με τίτλο «Αlitheia?!»

Στη «Κοινωνία Ώρα MEGA», προβλήθηκε για πρώτη φορά το νέο τραγούδι, με τίτλο «Αλήθεια» της Marseaux και της Evangelia. Kαι το αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει τους φίλους των δύο τραγουδιστριών.

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» που προβλήθηκε την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου παρουσίασαν την Evangelia, η οποία συναντά τη Marseaux και το αποτέλεσμα εκρηκτικό, στη νέα τους καλλιτεχνική συνεργασία.

Alitheia?! το νέο τραγούδι

Οι δύο ταλαντούχες performers αποφάσισαν να μπουν μαζί στο στούντιο, άνοιξαν το μικρόφωνο και δημιούργησαν το εθιστικό “Alitheia?!”. Οι νεαρές ερμηνεύτριες αποτελούν δύο από τα πιο hot ονόματα της pop σκηνής με την καθεμία να υπηρετεί το δικό της ξεχωριστό στυλ.

Μάλιστα, τόσο η Evangelia όσο και η Marseaux μετρούν χιλιάδες ακολούθους και fans στα social media κάνοντάς τες από τις πιο αγαπημένες performers της Gen Z γενιάς και όχι μόνο.

Κοινωνία Ώρα MEGA: Αποκλειστικά το τραγούδι

Το καινούριο single τους “Alitheia?!” είναι ένα ταξίδι που ξεκινά από τον πρώτο κιόλας ήχο και παρασύρει τον ακροατή σε έναν χορευτικό ίλιγγο.

Ο ρυθμός του “Alitheia?!” είναι γεμάτος ενέργεια ενώ αναμένεται να γίνει ένα από τα πιο viral hits, όπως άλλωστε φανερώνουν και οι πρώτες αντιδράσεις των fans τους στους προσωπικούς λογαριασμούς των δύο ερμηνευτριών σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Λίγο πριν κυκλοφορήσει, η «Κοινωνία Ώρα MEGA» το εξασφάλισε!

Marseaux: Είμαι αυτοδίδακτη τελείως

«Δεν ξέρω να παίζω κανένα όργανο, δεν ξέρω νότες, είμαι αυτοδίδακτη τελείως, με το αυτί όλα, για χρόνια δεν ήξερα καν ότι ήμουν καλλίφωνη. Το έμαθα σε μια οντισιόν που είχα κάνει για να παίξω στο μιούζικαλ Annie της Θ. Μαρσέλλου, εκεί μου είπαν «έχεις πολύ καλή φωνή», είχε δηλώσει σε συνέντευξη της Marseaux.

Ήμουν δώδεκα. Άκουγα πολλή μουσική, από μικρή, αλλά όταν με πήραν στην παράσταση το πήρα στα σοβαρά και άρχισα να κάνω μιμήσεις των φωνών που μου άρεσαν: Αγκιλέρα, Μπιγιονσέ, Λέιντι Γκάγκα.»

Only in

Πόσα θα πληρώσουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες - Τι αλλάζει στις ασφαλιστικές εισφορές

Με αγωνία περιμένουν οι 750.000 μη μισθωτοί το «λογαριασμό» για τις ασφαλιστικές εισφορές – Τι εξετάζουν στο υπουργείο Εργασίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024