Ο Χρήστος Πλαΐνης μαζί με τη νέα σύντροφο του Σταυρίνα Ψιμοπούλου μίλησαν στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαμάδες» για τη σχέση τους αλλά και το πώς αντέδρασε ο γιος του ηθοποιού στη μεταβατική προσωπική σχέση του πατέρα του.

Χρήστος Πλαΐνης: «Δεν μου πέρναγε από το μυαλό ότι θα γνώριζα στον Οδυσσέα μία νέα σύντροφο»

«Για μένα αυτή η μετάβαση ήταν πιο δύσκολη, δεν μπήκα σε αυτή τη διαδικασία γρήγορα και εύκολα. Είπα ότι πλέον είμαι σε μία άλλη πορεία ζωής που πλέον θα έχει να κάνει με τον γονεϊκό ρόλο. Δεν μου πέρναγε από το μυαλό ότι θα γνώριζα στον Οδυσσέα μία νέα σύντροφο», δηλώνει ο Χρήστος Πλαΐνης.

«Όλα έγιναν κάπως αργά και σταδιακά, χρειαζόντουσαν τον χρόνο τους», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Σταυρίνα Ψιμοπούλου: «Με τον Οδυσσέα έγινε ένα κλικ κατευθείαν»

«Με τον Οδυσσέα έγινε ένα κλικ κατευθείαν. Την πρώτη μέρα που βρεθήκαμε στο θέατρο και παίζαμε κυνηγητό στα παρασκήνια, μου λέει: θα μου δώσεις ένα φιλί; Έγινε αυτόματα και συνδεθήκαμε πάρα πολύ. Εκείνος μου πρότεινε πρώτος να κοιμηθώ στο σπίτι», ανέφερε από την πλευρά της η Σταυρίνα Ψιμοπούλου.

«Είδαμε ότι το οικογενειακό πλαίσιο μεταξύ μας λειτουργούσε», τόνισε ο Χρήστος Πλαΐνης.

Η σχέση του ζευγαριού Πλαΐνη – Ψιμοπούλου

«Η είσοδος της Σταυρίνας στη ζωή μου και τη ζωή του Οδυσσέα ήταν κα­ταλυτική, ένα μεγάλο δώρο που μας χαρίστηκε, για το οποίο είμαι ευγνώμων. Γνωριστήκαμε σε μια παράσταση όπου παίζαμε καθώς είναι παράλληλα ηθοποιός και ψυχολόγος», είχε δηλώσει πριν από δύο χρόνια ο Χρήστος Πλαΐνης σε συνέντευξή του.