Στο δικαστήριο βρέθηκε ένας 51χρονος που κατηγορείται ότι απείλησε ότι θα σκοτώσει την 44χρονη γυναίκα του, όταν εκείνη του ζήτησε διαζύγιο και δεν του έδινε το τηλέφωνό της για να το ελέγξει.

Σε άλλο περιστατικό είχε απειλήσει ότι θα αυτοκτονήσει και ο ίδιος.

Όλα όσα βίωσε η γυναίκα

Το επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας διαδραματίστηκε σε δύο διαφορετικές στιγμές, όπου η πρώτη φορά σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, 19 Οκτωβρίου, όταν η 44χρονη του ζήτησε διαζύγιο. Το δεύτερο περοσταστικό έγινε τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, όταν εκείνος της ζήτησε να ελέγξει το κινητό της, αλλά και να φύγει από το σπίτι αφού ήταν επιθυμία της να χωρίσουν, σύμφωνα με το Lamia Report.

Μάλιστα, στο πιο πρόσφατο συμβάν φέρεται να ήταν μπροστά και ένας από τους γιους τους, ηλικίας 19 ετών, ενώ με όσα έγιναν γνωστά της είπε ότι θα τη σκοτώσει και μετά θα σκοτωθεί κι εκείνος.

Για τα συγκεκριμένα περιστατικά ο 51χρονος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση.

Η γυναίκα είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού στο παρελθόν

Σύμφωνα με τη σύζυγό του, στο παρελθόν, όταν τα τρία τους παιδιά ήταν μικρά, την χτυπούσε, χωρίς όμως εκείνει να το έχει καταγγείλει. Οι εξαγριωμένες συμπεριφορές του 51χρονου, όπως υποστήριξε η ίδια, οφείλονται στη ζήλια του, καθώς ανέκαθεν την κατηγορούσε ότι είχε κι άλλους άνδρες.

Το Δικαστήριο επέβαλε στον 51χρονο ποινή φυλάκισης 10 μηνών με 3ετη αναστολή. Του επέβαλε όμως ως όρο την απομάκρυνσή του από τη συζυγική εστία και να μην προσεγγίζει την 44χρονη σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.