Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o

«Franky meets Ella»: Όταν ο Φρανκ Σινάτρα συνάντησε την Έλλα Φιτζέραλντ σε μια μουσική σκηνή της Αθήνας

Για μια ακόμα χρονιά, η μουσική παράσταση «Franky meets Ella» επιστρέφεις στο ατμοσφαιρικό Μουσικό Βαγόνι Orient Express στο Τρένο στο Ρουφ και μας μεταφέρει σε μια άλλη εποχή.

«Franky meets Ella»: αν ήταν τίτλος σε άρθρο, τότε το κείμενο δεν θα ήταν πολύ μεγάλο. Όχι γιατί ο Φρανκ Σινάτρα και η Έλλα Φιτζέραλντ δεν είχαν μεγάλες και επιτυχημένες μουσικές πορείες, αλλά επειδή οι δυο τους δεν συναντήθηκαν πολλές φορές πάνω στη σκηνή.

Ναι, σίγουρα έχουν να μοιραστούν το υπέροχο ντουέτο στο κομμάτι «The Lady Is A Tramp» και μερικές ακόμα κοινές τους εμφανίσεις, ωστόσο παρά το γεγονός ότι οι πορείες του ακολούθησαν παράλληλους δρόμους ήταν λίγες οι φορές που διασταυρώθηκαν.

Αυτό έρχονται να το αλλάξουν οι Jazz Express, παρουσιάζοντας την παράσταση «Franky meets Ella» στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express στο Τρένο στο Ρουφ.

Φέτος είναι η τέταρτη χρονιά που οι Jazz Express δίνουν «ζωή» στις μεγάλες επιτυχίες του Φρανκ Σινάτρα και της Έλλα Φιτζέραλντ.

«Παντρεύοντας» διαχρονικά κομμάτια από τη μια του Αμερικανού με τις ιταλικές ρίζες σταρ του κινηματογράφου και της δισκογραφίας, με περισσότερες από 150 εκατομμύρια πωλήσεις άλμπουμ και από την άλλη της «Βασίλισσας της Jazz» με τα 13 βραβεία Grammy, την εμβληματική σκηνή παρουσία και τις αμέτρητες επιτυχίες.

Οι Jazz Express.

Μια παράσταση, που χάρη και στη σκηνή του ατμοσφαιρικού Μουσικού Βαγονιού Orient Express στο Τρένο στο Ρουφ, σου δίνει την αίσθηση ότι ταξιδεύεις στις παλιές, ασπρόμαυρες, εποχές του Χόλιγοντ.

Οι Jazz Express είναι οι: Mark Joseph Priest (κιθάρα/ φωνή), Τέρι Βακιρτζόγλου (φωνή), Παντελής Μπενετάτος (πιάνο), Κώστας Κωνσταντίνου (κοντραμπάσο).

Που: Μουσικό Βαγόνι Orient Express (Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ)
Πότε: από 2 Νοεμβρίου

Προπώληση εισιτηρίων στο inTickets.

Only in

Quo vadis το πολιτικό σύστημα; – Κρίση αντιπροσώπευσης, αποχή, κατακερματισμός και ορατοί κίνδυνοι

Υπάρχει κρίση στο πολιτικό σύστημα; Θα μετεξελιχθεί σε κρίση διακυβέρνησης; Τρεις πολιτικοί επιστήμονες, ο Ηλίας Τσαουσάκης, ο Λευτέρης Κουσούλης και ο Παναγιώτης Κουστένης αναλύουν στο in τις πολιτικές εξελίξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024