Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Αστικές παρεμβάσεις στον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη προς ενίσχυση της πρόσβασης των ΑμεΑ

Αστικές παρεμβάσεις στον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη προς ενίσχυση της πρόσβασης των ΑμεΑ

«Η βελτίωση της φυσικής προσβασιμότητας των συμπολιτών μας είναι πλέον κορυφαία προτεραιότητά» δηλώνει ο Δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Την προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία και κινητικά προβλήματα θέτει ως προτεραιότητα ο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη.  «Από τα προηγούμενα χρόνια ο Δήμος μας είναι προσβάσιμος στους δημότες μας μέσα από την ψηφιακή πρόσβαση στις υπηρεσίες. Πραγματοποιούμε παράλληλα ενημερώσεις σε μαθητές σχολείων αλλά και τεχνικές παρεμβάσεις σε δημοτικά κτίρια ή με δημιουργία θέσεων πάρκινγκ. Η βελτίωση της φυσικής προσβασιμότητας των συμπολιτών μας είναι πλέον κορυφαία προτεραιότητά μας» τονίζει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Αναγκαία η συνεργασία των πολιτών με τις υπηρεσίες των Δήμων

Στόχος μας ο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη να γίνει ένας δήμος πρότυπο, ένας Δήμος χωρίς διακρίσεις και διαχωριστικές γραμμές για τα άτομα με αναπηρία. Θεωρώ πολύ σημαντικό ότι ξεκινάμε την καταγραφή των ατόμων με αναπηρία που κατοικούν στον Δήμο μας ώστε να υπάρχει φροντίδα γι’ αυτά τα άτομα σε επίπεδο πολιτικής προστασίας» δηλώνει ο κ. Καϊτεζίδης, επισημαίνοντας ότι ήδη λειτουργεί η ηλεκτρονική διεύθυνση prosvasimotita@pilea-hortiatis.gr για να υποδέχεται τις αναφορές και τις παρατηρήσεις των πολιτών ειδικά για τα θέματα αυτά.

«Η συνεργασία των πολιτών με τις Υπηρεσίες του Δήμου είναι εξαιρετικά κρίσιμη για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι βέβαιο ότι και θέλουμε και μπορούμε να αλλάξουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας με αναπηρία» κατέληξε ο Ιγν. Καϊτεζίδης.

Only in

Προβληματική εφαρμογή του νόμου για το lobbying στην Ελλάδα: Διαφάνεια στα… χαρτιά

Τα ερωτήματα που γεννά η νέα έρευνα για το lobbying στην Ελλάδα από τον ίδιο τον φορέα που συμμετείχε στη σύνταξη του Κώδικα Δεοντολογίας των εκπροσώπων συμφερόντων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024