Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Το ερωτηματικό στο κέντρο της άμυνας

Άρης: Το ερωτηματικό στο κέντρο της άμυνας

Ο Μάντζιος περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση του Φαμπιάνο στη σημερινή (25/10) προπόνηση, προκειμένου να αποφασίσει για τον παρτενέρ του Μπράμπετς στο ντέρμπι παίζει ο Άρης με τον Παναθηναϊκό.

Η παρουσία του Φαμπιάνο στο κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θα ξεκαθαρίσει από το πως θα παρουσιαστεί ο ποδοσφαιριστής στο σημερινό (25/10) πρόγραμμα εκγύμνασης. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός θα επιχειρήσει να ανεβάσει ρυθμούς, μετά την ίωση που τον είχε ταλαιπωρήσει.

Ο ποδοσφαιριστής, βέβαια, έχει απουσιάσει από τις προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες και το γεγονός αυτό ίσως μετρήσει στην τελική επιλογή του Άκη Μάντζιου, σε ότι αφορά τον παρτενέρ του Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας. Ο προπονητής του Άρη, άλλωστε, μπορεί, πλέον, να υπολογίζει και τον Βέλεθ, που είναι στο επιθυμητό επίπεδο από πλευράς ετοιμότητας.

Ο Άκης Μάντζιος, ακόμα, είναι πιθανόν να προχωρήσει και σε άλλες αλλαγές στο βασικό σχήμα. Ο Φρίντεκ θα επιστρέψει, όπως όλα δείχνουν, στην ενδεκάδα και στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής αντί του Χουάνκαρ. Έχοντας, μπροστά του, πιθανότατα, τον Σίστο, που θα πάρει τη θέση του Σουλεϊμάνοφ.

Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει ανοίξει ακόμα τα «χαρτιά» του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο κυριακάτικο (27/10) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ενώ το μεγαλύτερο δίλημμα για τον Έλληνα τεχνικό, φαίνεται ότι είναι η θέση στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Ο Άρης και το δίλημμα

Ο προπονητής του Άρη δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το αν θα διατηρήσει εκεί τον Χουάνκαρ ή για το αν θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα ο Φρίντεκ. Αντίθετα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Σίστο στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Σουλεϊμάνοφ θα μείνει στον πάγκο.

Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει λόγο να αλλάξει και την τριάδα στα χαφ, με τους Σιφουέντες και Μόντσου να έχουν μπροστά τους τον Γκαρθία. Τέλος ο Μορόν θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, σε σύστημα 4-2-3-1.

Only in

Quo vadis το πολιτικό σύστημα; – Κρίση αντιπροσώπευσης, αποχή, κατακερματισμός και ορατοί κίνδυνοι

Υπάρχει κρίση στο πολιτικό σύστημα; Θα μετεξελιχθεί σε κρίση διακυβέρνησης; Τρεις πολιτικοί επιστήμονες, ο Ηλίας Τσαουσάκης, ο Λευτέρης Κουσούλης και ο Παναγιώτης Κουστένης αναλύουν στο in τις πολιτικές εξελίξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024