Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Γκολ και θέαμα – Δείτε highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)

Γκολ και θέαμα – Δείτε highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)

Δείτε γκολ από τις αναμετρήσεις της τρίτης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.

Ολοκληρώθηκε η τρίτη αγωνιστική της League Phase του Europa League, με τις 36 ομάδες της διοργάνωσης να χαρίζουν θέαμα υψηλού επιπέδου.

Στα παιχνίδια που είχαν ελληνικό ενδιαφέρον, ο Ολυμπιακός νίκησε στη Σουηδία την Μάλμε με 1-0, με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο όταν η Βικτόρια Πλζεν προηγήθηκε με 2-0, αλλά κατάφερε στο τέλος να ισοφαρίσει σε 2-2 και να πάρει τον βαθμό.

3Χ3 για Λάτσιο

Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η Λάτσιο, που επικράτησε εκτός έδρας της Τβέντε με 2-0. Πέδρο στο 35’ και Ισακσεν στο 87’ τα γκολ για τους Ιταλούς.

Συνεχίζει απτόητη η Τότεναμ

Όπως και η Λάτσιο, έτσι και η Τότεναμ έκανε το 3Χ3. Οι Λονδρέζοι νίκησαν εντός έδρας την Άλκμααρ με 1-0. Το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του Ποστέκογλου πέτυχε ο Ριτσάρλισον.

Εξαιρετική η Άντερλεχτ

Με σπασμένα τα φρένα συνεχίζει και η Άντερλεχτ, που επικράτησε της Λουντογκόρετς με 2-0. Οι Βέλγοι πέτυχαν την 3η νίκη τους και είναι στους 9, όπως η Λάτσιο με την Τότεναμ.

Χωρίς νικητή

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη ανάμεσα στην Φενερμπαχτσέ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Έρικσεν (15’), ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι με τον Εν Νεσίρι (49’).

Σαρωτική η Ρέιντζερς

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Ρέιντζερς το ματς με την Στεάουα Βουκουρεστίου στη Γλασκώβη, με τους Σκωτσέζους να επικρατούν εύκολα με 4-0. Πρωταγωνιστής ο Τσέρνι, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ: Στο 31’ και στο 55’. Ο Λόρενς είχε ανοίξει το σκορ στο 10’, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ιγκαμανέ (72’).

Εκπληξη στη Γαλλία

Η Μπεσίκτας έκανε την έκπληξη στην έδρα της Λιόν, με τους Τούρκους να επικρατούν με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Φερνάντες στο 71’.

Έκανε το καθήκον της

Η Πόρτο επικράτησε εντός έδρας της Χοφενχάιμ με 2-0. Ντζαλό στο 45+2’, Σαμού στο 75’ τα γκολ των Δράκων.

Έδωσε τη λύση ο Νίκο Γουίλιαμς

Με γκολ του Νίκο Γουίλιαμς (33’), η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε εντός έδρας της Σλάβια Πράγας. Δεύτερη νίκη για τους Βάσκους, που είναι στους 7 πόντους.

Αγχωτική νίκη για τη Ρόμα

Η Ρόμα μπορεί να δυσκολεύτηκε απέναντι στην σκληροτράχηλη Ντιναμό Κιέβου, αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Αρτέμ Ντόβμπικ από το σημείο του πέναλτι στο 23’.

Άνετος και ωραίος ο Άγιαξ

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στη φετινή σεζόν πραγματοποίησε ο Άγιαξ στο Αζερμπαϊτζάν, όπου επικράτησε της Καραμπάγκ με 3-0. Κένεθ Τέιλορ στο 36’, Βάουτ Βέγκχορστ στο 74’ και Τσούμπα Άκπομ στο 77’ τα γκολ. Οι Αζέροι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 9, καθώς αποβλήθηκε στο 15’ ο Ρομαό και στο 79’ ο Καφαργκουλιγιέφ.

«Σεφτέ» για την Ρεάλ Σοσιεδάδ

Την πρώτη της νίκη στη φετινή διοργάνωση πέτυχε η Ρεάλ Σοσιεδάδ, με τους Βάσκους να επικρατούν στη Σερβία της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 2-1. Ο Γιον Πατσέκο άνοιξε το σκορ στο 19’ για τους νικητές και στο 64’ ο Σέρχιο Γκόμεθ έκανε το 2-0. Το μόνο που κατάφεραν οι Ισραηλινοί ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1 με τον Ντορ Τούργκεμαν.

Δύσκολη νίκη για Άιντραχτ

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο παιχνίδι με την Ρίγα, με τους Γερμανούς να παίρνουν τη νίκη με 1-0, χάρη στο τέρμα του Χένρι Λάρσον στο 79ο λεπτό.

Τρίποντα για Μίντιλαντ και Φερεντσβάρος

Με το ίδιο σκορ επικράτησε εντός έδρας η Μίντιλαντ της Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ (Ουσμάν Ντιαό 18′), αλλά και η Φερεντσβάρος της Νις (Μόιζε Μπομπίτο αυτ, 15′).

Τα αποτελέσματα:

Τετάρτη 23/10

Μπράγκα – Μπόντο Γκλιμτ 1-2
Γαλατάσαραϊ – Έλφσμποργκ 4-3

Πέμπτη 24/10

Ρόμα – Ντιναμό Κιέβου 1-0
Άιντραχτ – Ρίγα 1-0
ΠΑΟΚ – Πλζεν 2-2
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Σοσιεδάδ 1-2
Φερεντσβάρος – Νις 1-0
Καραμπάγκ – Άγιαξ 0-3
Μίντιλαντ – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 1-0
Πόρτο – Χοφενχάιμ 2-0
Ρέιντζερς – Στεάουα 4-0
Τότεναμ – Άλκμααρ 1-0
Λιόν – Μπεσίκτας 0-1
Φενέρμπαχτσε – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1
Μάλμε – Ολυμπιακός 0-1
Αθλέτικ – Σλάβια 1-0
Άντερλεχτ – Λουντογκόρετς 2-0
Τβέντε – Λάτσιο 0-2

Only in

Πώς οι εταιρείες επιλέγουν πλευρές και στρατούς και αλλάζουν το πρόσωπο του πολέμου

Πλέον οι γεωστρατηγικοί άξονες χαράσσονται από τις μεγάλες εταιρείες σε συνεργασία με ένοπλες ομάδες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024