Σενάρια από τη Σαουδική Αραβία για Λουτσέσκου

Υποψήφιος για τον πάγκο της Σαουδικής Αραβίας είναι ο προπονητήε του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Al Jazeera.

Νέα σενάρια στη Σαουδική Αραβία συνδέουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου με τον πάγκο της Εθνικής ομάδας της χώρας, μετά την αποχώρηση του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Συγκεκριμένα, το Al Jazeera αναφέρει πως η ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχει καταλήξει σε δύο προπονητές για να αντικαταστήσουν τον Ιταλό τεχνικό, με τον Ρουμάνο προπονητή του ΠΑΟΚ να είναι ένας από αυτούς.

Τι αναφέρουν στη Σαουδική Αραβία για Λουτσέσκου

Ο έτερος υποψήφιος είναι ο Ερβέ Ρενάρ, που διετέλεσε ομοσπονδιακός τεχνικός στην Σαουδική Αραβία για 4 χρόνια ενώ ο Λουτσέσκου είχε μία πετυχημένη θητεία στην Αλ Χιλάλ Ριγιάντ και δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομά του συνδέεται με ομάδα της χώρας.

Λουτσέσκου: «Ήταν από τα χειρότερα πρώτα ημίχρονα, μετά χτίσαμε αυτοπεποίθηση»

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε από την… κόλαση ισοφαρίζοντας από 2-0 σε 2-2 στην Τούμπα απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν, ωστόσο η εμφάνιση αυτή δεν άρεσε καθόλου στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ματς πως ήταν από χειρότερα πρώτα ημίχρονα, ωστόσο στάθηκε και στη αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του στο φινάλε.

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Ήταν από τα χειρότερα πρώτα ημίχρονα, χωρίς αυτοπεποίθηση, χωρίς ένταση και κίνηση της μπάλας. Μετά το πρώτο μέρος κάναμε μια κουβέντα, ότι πλέον δεν είχαμε να χάσουμε κάτι και ότι έπρεπε να παίξουμε το παιχνίδι μας.

Χτίσαμε την αυτοπεποίθηση και την έντασή μας. Μακάρι αυτό το παιχνίδι να είναι η αρχή για να ξεμπλοκάρουμε. Πρέπει να εστιάσουμε τώρα στο ματς του πρωταθλήματος που ακολουθεί».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Europa League

Οι Σοσιαλδημοκράτες κέρδισαν στη Λιθουανία - Ψήφισε μόνο το 41%

Με καταμετρημένο σχεδόν το σύνολο των ψήφων, οι Σοσιαλδημοκράτες εξασφαλίζουν 52 από τις 141 έδρες στο κοινοβούλιο της Λιθουανίας, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις περί αλλαγής σκυτάλης στην εξουσία.

Σύνταξη

Ορσι εναντίον Ντελγάδο στον δεύτερο γύρο των προεδρικών στην Ουρουγουάη

Ο Ορσι, φαβορί στις εκλογές και επίδοξος διάδοχος του πρώην προέδρου της Ουρουγουάης, Χοσέ Μουχίκα, προβλέπεται ότι θα εξασφαλίσει 43,2% στον πρώτο γύρο έναντι 27% του κεντροδεξιού αντιπάλου του.

Σύνταξη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007