Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
O Wiz Khalifa παραπέμφθηκε σε δίκη στη Ρουμανία – Κάπνισε μαριχουάνα στη σκηνή

O Wiz Khalifa παραπέμφθηκε σε δίκη στη Ρουμανία – Κάπνισε μαριχουάνα στη σκηνή

«Θα επιστρέψω σύντομα. Αλλά χωρίς ένα μεγάλο τσιγαριλίκι την επόμενη φορά», δήλωσε ο Wiz Khalifa για το γεγονός.

«So high» τραγουδούσε ο Wiz Khalifa 2014 και το εννοούσε. Ο ράπερ που ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για τη μαριχουάνα έχει για άλλη μια φορά «τρεχάματα» με το νόμο εξαιτίας αυτής.

Ο Wiz Khalifa, παραπέμφθηκε σε δίκη από τις ρουμανικές αρχές, αφού κάπνισε περήφανα ένα τσιγάρο μαριχουάνα στη σκηνή. Ο 37χρονος ράπερ συνελήφθη και κατηγορήθηκε για παράνομη κατοχή ναρκωτικών τον Ιούλιο στα πλαίσια του φεστιβάλ «Beach, Please!».

Σε μια νέα ενημέρωση από την εισαγγελική οργάνωση της χώρας για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος, DIICOT, επιβεβαίωσαν ότι η έρευνα έχει ολοκληρωθεί και το κατηγορητήριό του έχει σταλεί «στο δικαστήριο για δίκη». Η κατοχή μαριχουάνας στη Ρουμανία μπορεί να τιμωρηθεί με φυλάκιση έως και 10 ετών.

Ένα Δελτίο Τύπου της DIICOT τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, ανέφερε ότι ο ράπερ παραπέμφθηκε στις 15 Οκτωβρίου για «τη διάπραξη του εγκλήματος της κατοχής επικίνδυνων ναρκωτικών ουσιών, χωρίς δικαίωμα, με σκοπό τη χρήση». Συγκεκριμένα. ανέφερε ότι ο Khalifa βρέθηκε με 18,53 γραμμάρια κάνναβης πάνω του, καθώς και ένα τσιγάρο κάνναβης, και η υπόθεσή του υποβλήθηκε στο δικαστήριο της Constanța.

Αφού συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος τον Ιούλιο, ο Wiz Khalifa ζήτησε συγγνώμη για το κάπνισμα επί σκηνής και επέμεινε ότι δεν ήθελε να δείξει «ασέβεια».

Σε ανάρτησή του στο X/Twitter, έγραψε: «Η χθεσινή συναυλία ήταν καταπληκτική. Δεν ήθελα να δείξω καμία ασέβεια προς τη χώρα της Ρουμανίας με το να καπνίσω στη σκηνή. Μου φέρθηκαν με σεβασμό και με άφησαν να φύγω. Θα επιστρέψω σύντομα. Αλλά χωρίς ένα μεγάλο τσιγαριλίκι την επόμενη φορά».

Το να καπνίζω μαριχουάνα είναι η αληθινή εκδοχή μου

Αλλά το θέμα δεν σταματά στα νομικά «ντράβαλα» της υπόθεσης, καθώς ο ράπερ δήλωσε πρόσφατα στην Άλεξ Κούπερ στο podcast «Call Her Daddy», ότι οι δάσκαλοι του γιου του, Σεμπάστιαν, «περιμένουν» από αυτόν να παρίσταται τις συνελεύσεις γονέων και δασκάλων του σχολειού νηφάλιος. Μάλιστα, παραδέχτηκε πως πράγματι είναι «μαστουρωμένος» όταν πάει στο σχολείο του γιου του και πως είναι «αρκετά σίγουρος» ότι ο γιος  του «μυρίζει» κάναβη.

«Ξέρουν τι συμβαίνει. Δεν είναι όπως τότε [που] θεωρούνταν κακός ένας γονιός αν κάπνιζε χόρτο», συμπλήρωσε ο Wiz Khalifa. Ένω στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως πηγαίνει υπό την επήρεια κάνναβης στις εν λόγω συναντήσεις γιατί θέλει οι δάσκαλοι του γιου του να γνωρίσουν το πραγματικό του εαυτό. «Δεν πρόκειται να πάρουν μια ψεύτικη εκδοχή μου ή αυτόν τον κατασκευασμένο γονέα που η κοινωνία σε κάνει να πιστεύεις ότι πρέπει να είσαι», είπε κλείνοντας.

Only in

Quo vadis το πολιτικό σύστημα; – Κρίση αντιπροσώπευσης, αποχή, κατακερματισμός και ορατοί κίνδυνοι

Υπάρχει κρίση στο πολιτικό σύστημα; Θα μετεξελιχθεί σε κρίση διακυβέρνησης; Τρεις πολιτικοί επιστήμονες, ο Ηλίας Τσαουσάκης, ο Λευτέρης Κουσούλης και ο Παναγιώτης Κουστένης αναλύουν στο in τις πολιτικές εξελίξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024