H Anitta φαίνεται πως διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Η διάσημη Βραζιλιάνα τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι είναι έγκυος με μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Anitta: Η ανρτηση με φουσκωμένη κοιλιά

H Anitta στη φωτογραφία που ανέβασε κρύβει το πρόσωπό της με μία μάσκα ενώ ποζάρει με μαύρα εσώρουχα. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Ήταν γραφτό να κρατηθεί μυστικό».

View this post on Instagram

A post shared by Anitta 🎤 (@anitta)

Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού;

Μέχρι στιγμής, η τραγουδίστρια δεν έχει αποκαλύψει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού, αφού σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει «ελεύθερη».

Μια λαμπερή καριέρα

Η Ανίτα ή όπως είναι το πραγματικό όνομα της, Λαρίσα ντε Μασέδο Μασάδο, είναι μια 30χρονη Βραζιλιάνα τραγουδίστρια από την πόλη του Ρίο ντε Τζανέιρο. Έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια σε Αμερική και Ευρώπη, κερδίζοντας έξι βραβεία Latin Grammy. Αρκετά από τα τραγούδια της έχουν κάνει επιτυχία, έχοντας πάνω από 300 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Η τραγουδίστρια ξεκίνησε τη μουσική της καριέρα πριν από 10 χρόνια, όταν και εμφανίστηκε στη βραζιλιάνικη τηλεόραση. Η ίδια, μάλιστα, έχει εμπειρία σε εμφανίσεις που αφορούν διοργανώσεις, αφού συμμετείχε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο 2016 και στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες του 2019.

Η Ανίτα είναι γνωστή επίσης για τις λεπτομέρειες σχετικά με την προσωπική της ζωή. Η 30χρονη καλλιτέχνης αφενός έχει δηλώσει bisexual, τονίζοντας ωστόσο πως δεν έχει κάνει ακόμα ουσιαστική σχέση με κοπέλα.

View this post on Instagram

A post shared by Anitta 🎤 (@anitta)