Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης εν όψει των εορτασμών στην πόλη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης παρευρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου στη δοξολογία στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου. Μετά το πέρας της προέβη σε δηλώσεις, όπου ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στους Θεσσαλονικείς.

«Γιορτάζουμε σήμερα τον Πολιούχο της πόλης, τον Άγιο Δημήτριο, και θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους τους Θεσσαλονικείς και σε όλους τους εορτάζοντες», υπογράμμισε αρχικώς ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Τιμούμε και την ημέρα απελευθέρωσης της πόλης από τον τουρκικό ζυγό»

Στη συνέχεια τόνισε πως «σήμερα, όμως, τιμούμε και την ημέρα απελευθέρωσης της πόλης από τον τουρκικό ζυγό. Έχουμε χρέος να αναλογιστούμε, όπως και σε κάθε ιστορικό ορόσημο, πως θα κάνουμε την πατρίδα μας πιο ισχυρή απέναντι σε όσους επιβουλεύονται τα εθνικά μας συμφέροντα».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ πρόσθεσε ότι «πως θα κάνουμε την πατρίδα μας πιο δίκαιη μειώνοντας τις ανισότητες και βάζοντας τα θεμέλια της συλλογικής μας ευημερίας. Και πως θα κάνουμε την πατρίδα μας πιο ανθεκτική απέναντι στις προκλήσεις και τις διεθνείς αναταράξεις».

Τέλος, ο Νίκος Ανδρουλάκης επισήμανε ότι «έχουμε χρέος να προστατεύσουμε τον λαό μας από όλες τις δύσκολες επιπτώσεις».

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη μέχρι και τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου. Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα παρακολουθήσει τη στρατιωτική παρέλαση στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.