Τις 392 συμμετοχές στην EuroLeague έφτασε ο Κώστας Σλούκας στο παιχνίδι ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκό στην Κωνσταντινούπολη.

O Έλληνας γκαρντ ισοφάρισε τον Παούλιους Γιανκούνας και πλέον βλέπει τους Κάιλ Χάινς (425 συμμετοχές), Σέρχιο Γιούλ (412 συμμετοχές) και Σέρχιο Ροντρίγκεθ (405 συμμετοχές) να βρίσκονται πάνω από εκείνον στη σχετική λίστα.

Ο Σλούκας έφτασε σε αυτό το ξεχωριστό ρεκόρ αγωνιζόμενος στη διοργάνωση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε, με την αναμέτρηση κόντρα στην τουρκική ομάδα να εξελίσσεται σε σημαδιακή.

Υπενθυμίζουμε πως ο αρχηγός των πράσινων είχε μεγάλη προσφορά από τον Κώστα Σλούκα που σταμάτησε στους 13, έχοντας μερικά κρίσιμα σουτ στην τελευταία περίοδο του παιχνιδιού στην Κωνσταντινούπολη.

Σλούκας: «Καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη τα τελευταία 7 με 8 χρόνια ο Αταμάν»

Ο Παναθηναϊκός πήρε ένα πολύ μεγάλο διπλό στην Πόλη επί της Φενέρμπαχτσε, με τον Κώστα Σλούκα να είναι από τους κορυφαίους.

Ο Έλληνας γκαρντ αναφέρθηκε στην εμφάνισή του, στη νίκη, αλλά και στον Εργκίν Αταμάν, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης τα τελευταία 7-8 χρόνια.

Ο Σλούκας και οι δηλώσεις του

«Προσωπικά, έπρεπε να αντιδράσω επειδή έκανα δύο κακά παιχνίδια πριν. Σήμερα τα κατάφερα. Έχουμε καλή συνεργασία με τον Αταμάν. Για εμένα, είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη τα τελευταία 7 με 8 χρόνια. Κάθε φορά απαντάει, είναι πάντα πεινασμένος. Η Φενέρ αντέδρασε στην τρίτη και την τέταρτη περίοδο, έπρεπε να αντιδράσουμε και εμείς. Είχαμε καλές επιλογές στο τέλος στην επίθεση. Μείναμε ήρεμοι στα κρίσιμα σημεία. Συνεχίζουμε, είναι ακόμα Οκτώβριος και έχουμε πολλά ακόμα»