Η σέντρα για το απόλυτο ποδοσφαιρικό ντέρμπι απέχει μόλις μερικές ώρες (26/10, 22:00) και το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» της Ρεάλ Μαδρίτης θα φιλοξενήσει το ματς κορυφής για τη La Liga.
Η βασίλισσα υποδέχεται την έξτρα φορμαρισμένη και επικίνδυνη Μπαρτσελόνα του «θαυματουργού» Χάνσι Φλικ. Έφτασε η ώρα για μία ακόμη, την αποψινή (26/10, 22:00), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της La Liga στην πρώτη τους φετινή «μονομαχία».
Ρεάλ και Μπαρτσελόνα έχουν αναμετρηθεί συνολικά 257 φορές, με τη Βασίλισσα να έχει 105 νίκες, έναντι 100 των Μπλαουγκράνα, ενώ 52 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.
Η Μπαρτσελόνα είναι στα πάνω της με την επιθετική της τριάδα να πετάει… φωτιές με τους Ραφίνια και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σε σύνολο 13 αγώνων να μετρούν αθροιστικά 24 γκολ και 10 ασίστ. Μεγάλη είναι και η συνεισφορά του «χρυσού» wonderkid Λαμίν Γιαμάλ με πέντε γκολ και επτά ασίστ.
Στην αντίπερα όχθη η Ρεάλ θέλει να πετύχει την τέταρτη σερί νίκη της σε Clasico μετά το 3/3 της περσινής σεζόν (μαζί με τον τελικό του Super Cup), σε αντίθεση με την Μπαρτσελόνα που νίκησε για τελευταία φορά σε επίσημο ματς τη μεγάλη της αντίπαλο τον Μάρτιο του 2023.
Real Madrid move to within 𝙊𝙉𝙀 game of Barcelona’s all-time LaLiga unbeaten record 📈🥈
Ο Κάρλο Αντσελότι θα στερηθεί τους Τιμπό Κουρτουά και Ροντρίγκο που αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμών στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ για το Champions League. Ο Βέλγος έχει πρόβλημα στον προσαγωγό του αριστερού του ποδιού, ενώ ο Βραζιλιάνος ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό. Ενδεχομένως να προλάβει το ντέρμπι και ο Μπραχίμ Ντίαζ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Παρότι η περίοδος για τις μετακινήσεις παικτών στο NBA ολοκληρώθηκε για φέτος, παρότι ο ίδιος και το Μιλγουόκι δηλώνουν πως... μένουν μαζί, το τελευταίο ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ κάνει λόγο για σχέδιο των Λος Άντζελες Λέικερς ώστε να μετακομίσει ο Greak Freak στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι!
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Ανδρέας Τεττέη μεγαλούργησε στο ντεμπούτο του στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αλλά ο Παναθηναϊκός έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας συνεχίζει να... μαγεύει με τη φανέλα της Γκενκ και μετά το τελευταίο ματς κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ δήλωσε έτοιμος να αρχίσει να σκοράρει και περισσότερο.