Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o

Megasports: «Φωτιά» στο πρωτάθλημα

Όλα τα νέα από τον κόσμο των σπορ στο δελτίο του Mega Sports by Stoiximan.

Με τα παιχνίδια Παναιτωλικός-Βόλος 0-1 και Λεβαδειακός-Λαμία 2-2 άνοιξε η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο Ολυμπιακός έχει επικίνδυνη αποστολή στην Τρίπολη, με τον Γιασίτζι να συμπεριλαμβάνεται πρώτη φορά στην αποστολή. Ο Μεντιλίμπαρ ίσως να φρεσκάρει την ενδεκάδα με το διπλό επί της Μάλμε.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί αύριο τον Άρη έχοντας τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς στην αποστολή, όπως και τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος ξεπέρασε τον μυϊκό τραυματισμό του.

O ΠΑΟΚ με κορυφαίο τον Τζάκσον Κρούζερ που πέτυχε 21 πόντους νίκησε στην Πυλαία με 87-82 την ΑΕΚ, που ήταν άστοχη στο τελευταίο δίλεπτο του παιχνιδιού για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Μπάσκετ Λιγκ.

Φοβερό ματς έγινε στη Ρόδο, όπου ο Κολοσσός προηγήθηκε με τρίποντο του Σλαφτσάκη στα 3.8 δευτερόλεπτα, αλλά ο Αρης που είχε βρεθεί να χάνει και με 19 πόντους, πήρε τη νίκη με 85-84 χάρη σε μπάζερ μπίτερ του Γούντμπερι.

Ο Παναθηναϊκός με κορυφαίο τον Σλούκα πέρασε από την έδρα της Φενέρ, την ώρα που ο Ολυμπιακός έχανε στο Μόναχο από τη Μπάγερν, και ενώ αύριο θα αναμετρηθούν στο ΣΕΦ για το πρωτάθλημα.

Στην Α1 γυναικών και στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής ο Ολυμπιακός νίκησε 92-67 τον Πρωτέα. Αυτή ήταν η 3η νίκη για τις ερυθρόλευκες στο πρωτάθλημα.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ του πόλο γυναικών και στο ντέρμπι που μετέδωσε ζωντανά το Megaplay ο Ολυμπιακός νίκησε εκτός έδρας με 12-11 τον Άλιμο και έκανε ιδανική πρεμιέρα στη διοργάνωση. Πρώτη σκόρερ με 5 γκολ η Στεφανία Σάντα.

Στην πρεμιέρα της Volley League ανδρών ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 σετ την Κηφισιά, που πάντως τον δυσκόλεψε στα 2 πρώτα σετ, που πήραν οι ερυθρόλευκοι οριακά με 25-22 και 25-23. Για τη 2η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών ο Παναθηναϊκός νίκησε δύσκολα τον Μίλωνα.

με 3-2 σετ στη Νέα Σμύρνη και άφησε 1 βαθμό, αφού οι ψυχωμένες γηπεδούχες με καλό σερβίς και μπλοκ, έστειλαν το ματς στο τάι μπρέικ όπου έχασαν 15-12.

H Νότιγχαμ νίκησε εκτός έδρας την Λέστερ με 3-1 και ανέβηκε στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας στην Πρέμιερ Λιγκ. Στην Ιταλία η Νάπολι παρέμεινε στην κορυφή με δύσκολο 1-0 επί της Λέτσε

Only in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024