Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
IDF: Διεξάγουμε ακριβή πλήγματα σε στρατιωτικούς στόχους στο Ιράν

IDF: Διεξάγουμε ακριβή πλήγματα σε στρατιωτικούς στόχους στο Ιράν

Οι IDF, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε την επίθεσή του στο Ιράν, ως απάντηση στις συνεχείς», όπως υποστηρίζει, επιθέσεις του καθεστώτος της Τεχεράνης στο κράτος του Ισραήλ

«Σε απάντηση στις επί μήνες συνεχείς επιθέσεις του καθεστώτος του Ιράν κατά του κράτους του Ισραήλ, αυτή τη στιγμή οι Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας (IDF) διεξάγουν ακριβή πλήγματα σε στρατιωτικούς στόχους στο Ιράν», ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος των IDF, «το καθεστώς στο Ιράν και οι εντολοδόχοι του στην περιοχή επιτίθενται ανελέητα στο Ισραήλ από τις 7 Οκτωβρίου – σε επτά μέτωπα – συμπεριλαμβανομένων άμεσων επιθέσεων από το ιρανικό έδαφος».

«Έχουμε δικαίωμα και καθήκον να απαντήσουμε»

«Όπως κάθε άλλη κυρίαρχη χώρα στον κόσμο, το κράτος του Ισραήλ έχει το δικαίωμα και το καθήκον να απαντήσει», σημείωσε, προσθέτοντας πως «οι αμυντικές και επιθετικές μας δυνατότητες είναι πλήρως κινητοποιημένες».

«Θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να υπερασπιστούμε το κράτος του Ισραήλ και τον λαό του Ισραήλ», ανέφερε καταληκτικά.

Στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου, τουλάχιστον πέντε ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν στην Τεχεράνη και στην πόλη Καράτζ, στα δυτικά της πρωτεύουσας του Ιράν, όπως μετέδωσε η ιρανική τηλεόραση.

Only in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024