Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Έλεν Μίρεν: Είναι κρίμα που ο Κερτ Κομπέιν δεν πρόλαβε τα GPS

Έλεν Μίρεν: Είναι κρίμα που ο Κερτ Κομπέιν δεν πρόλαβε τα GPS

«Σκεφτόμουν τον Κερτ Κομπέιν τις προάλλες και ότι πέθανε χωρίς να γνωρίζει το διαδίκτυο και αυτό με έχει συνεπάρει εντελώς», είχε πει και στο παρελθόν η Έλεν Μιρέν.

Η Έλεν Μίρεν έδωσε συνέντευξη και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση της με τον χρόνο, τα συναισθήματα που της δημιουργεί και τον ρόλο της τεχνολογίας στη ζωή της.

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ μίλησε στο podcast «Brave New World» και δήλωσε αρχικά: «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έφτανα 79 χρονών».

Στα 79 της χρόνια, η Μίρεν είναι μια από τις πιο αξιοσημείωτες ηθοποιούς στην ιστορία της υποκριτικής, αψηφώντας τις μακροχρόνιες προσδοκίες για τη μακροζωία μιας γυναίκας στην οθόνη. Στη σύγχρονη ορολογία, είναι σαν να γερνάει ανάποδα- σαν το Μπέντζαμιν Μπάτον, ένα πράγμα. «Έχω γεράσει», παραδέχεται, αν και είναι «αρκετά υγιής». «Δεν με ενδιαφέρει να είμαι νέα. Με ενδιαφέρει να είμαι ακριβώς αυτή που είμαι».

«Δεν με ενδιαφέρει να είμαι νέα. Με ενδιαφέρει να είμαι ακριβώς αυτή που είμαι»

Στη συνέχεια, εξήγησε πως το πέρασμα του χρόνου δεν την ενοχλεί, ενώ είναι πλήρως συμφιλιωμένη με την ιδέα  του να γίνει το σώμα της «σαν αχλάδι».

Η σταρ πρόσθεσε επιπλέον πως χαίρεται πολύ για την εποχή που έζησε, καθώς δεν υπήρχε τεχνολογία και όλα τότε ήταν διαφορετικά.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήμουν 79 ετών. Δεν είμαι γεμάτη νιάτα, αλλά είμαι γεμάτη ζωή»

Το να φτάσει κανείς σε αυτή την ηλικία, λέει, είναι προνόμιο. «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήμουν 79 ετών. Δεν είμαι γεμάτη νιάτα, αλλά είμαι γεμάτη ζωή. Προτιμώ πολύ αυτή τη φράση… Και νιώθω τόσο ευγνώμων που έζησα σε έναν κόσμο χωρίς τεχνολογία για αρκετό καιρό. Γνώρισα έναν κόσμο χωρίς τεχνολογία με μια βαθιά και πλήρη έννοια… Η ανθρώπινη σύνδεση ήταν κάτι πολύ διαφορετικό τότε».

H Έλεν Μίρεν και η τεχνολογία

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Έλεν Μίρεν δήλωσε υπερήφανη που έχει ζήσει εκείνη την εποχή όπου ο κόσμος δεν ήταν εξαρτημένος από την τεχνολογία. Βέβαια, όπως συνηθίζει να κάνει κάθε τόσο, αναφέρθηκε και στο γεγονός πως ο αγαπημένος μουσικός Κερτ Κομπέιν επέλεξε να «φύγει από τη ζωή» πριν γνωρίσει τη διευκόλυνση που προσφέρει η τεχνολογία.

«Γνώρισα έναν κόσμο χωρίς τεχνολογία με μια βαθιά και πλήρη έννοια… Η ανθρώπινη σύνδεση ήταν κάτι πολύ διαφορετικό τότε»

Μάλιστα, άφησε άναυδους – για άλλη μια φορά – τους πάντες σημειώνοντας πως είναι «λυπηρό» που ο frontman των Nirvana, Κερτ Κομπέιν, πέθανε πριν προλάβει να βιώσει τη «μαγική» λειτουργία της χρήσης ενός GPS.

«Πάντα λέω, είναι τόσο λυπηρό που ο Κερτ Κομπέιν πέθανε όταν πέθανε, επειδή δεν είδε ποτέ το GPS», δήλωσε η 79χρονη ηθοποιός κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην Evening Standard. «Το GPS είναι το πιο υπέροχο πράγμα, να βλέπω το μικρό μου μπλε σημείο να περπατάει στο δρόμο. Απλά το βρίσκω εντελώς μαγικό και απίστευτο».

«Σκεφτόμουν τον Κερτ Κομπέιν τις προάλλες και ότι πέθανε χωρίς να γνωρίζει το διαδίκτυο και αυτό με έχει συνεπάρει εντελώς»

Η Έλεν Μίρεν αναφέρθηκε στον θρυλικό ροκ σταρ και το 2014, λέγοντας στην Όπρα: «Κοιτάξτε τον Κερτ Κομπέιν – δεν έβλεπε καν υπολογιστή! Τα ψηφιακά πράγματα που συμβαίνουν είναι τόσο συναρπαστικά. Είμαι τόσο περίεργη για το τι θα συμβεί στη συνέχεια».

Το 2015, η ηθοποιός είχε δηλώσει επίσης στο Cosmopolitan: «Σκεφτόμουν τον Κερτ Κομπέιν τις προάλλες και ότι πέθανε χωρίς να γνωρίζει το διαδίκτυο και αυτό με έχει συνεπάρει εντελώς».

* Πηγη:  London Evening Standard

Only in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024