Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο κομμωτής των σταρ του Χόλιγουντ αποκάλυψε τους πιο κακότροπους πελάτες του

Ο κομμωτής των σταρ του Χόλιγουντ αποκάλυψε τους πιο κακότροπους πελάτες του

«Για τεσσεράμισι μήνες μου φερόταν σαν να είμαι υπηρέτης», είπε σε συνέντευξή του ο κομμωτής, Εμάνουελ Μίλερ, για μια σταρ του Χόλιγουντ.

Δεν υπάρχει ψυχή ζώσα σε αυτόν τον πλανήτη που να μην ήρθε σε αντιπαράθεση με έναν κομμωτή κάποια στιγμή. Μια «μα σας είπα δυο δάχτυλα, αυτή είναι μια παλάμη», μια «μα σας είπα σαντρέ, αυτό είναι η λεμονιά στον κήπο μου». Τέλος πάντων, αν έχουμε εμείς, οι κοινές θνητές, τέτοιες παραξενιές…δεν θα έχουν οι σταρ του Χόλιγουντ;

Ο διάσημος κομμωτής επωνύμων, Εμάνουελ Μίλερ, μίλησε για τις συνεργασίες του με μερικούς από τους μεγαλύτερους σταρ και κάπως νιώσαμε πως δεν είμαστε εμείς οι υπερβολικές τελικά.

Μιλώντας στο podcast «What it was Like», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην Αν Χάθαγουεϊ, την Τζένιφερ Λόπεζ, την Κέιτ Μπλάνσετ και τον Τζόνι Ντεπ.

Η Αν Χαθαγουέι

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η χειρότερη εμπειρία που είχε ήταν με την Αν Χάθαγουεϊ η οποία , κατά πως φαίνεται τον αντιμετώπιζε σαν να ήταν υπηρετικό προσωπικό της. «Έκανα μια ταινία με την Αν Χάθαγουεϊ, ήταν μια από τις χειρότερες εμπειρίες μου. Η Αν δεν με αναγνώρισε ποτέ σαν άνθρωπο. Για τεσσεράμισι μήνες μου φερόταν σαν να είμαι υπηρέτης», τόνισε.

Όπως πρόσθεσε αργότερα, η ηθοποιός δεν τον ρώτησε ούτε μια φορά αν ήταν καλά, δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για εκείνον ή την οικογένειά του και δεν μπήκε σε καμία προσωπική συζήτηση μαζί του.

«Της έφτιαχνα τα μαλλιά κι ήμασταν μόνοι, ένας προς έναν. Ποτέ δεν είπε ‘έχεις μια κόρη, έχεις άλλα παιδιά;’ ή ‘πόσο καιρό είσαι παντρεμένος;’. Δεν υπήρξε ποτέ προσωπική συζήτηση», αναφέρει.

Ο Μίλερ συνέχισε εξηγώντας, βέβαια, πως είχε πολλές φιλικές και ζεστές συζητήσεις με άλλες διασημότητες όλα αυτά τα χρόνια, όπως η Κέιτ Μπλάνσετ, ο Τζόνι Ντεπ και ο Τομ Χανκς, αλλά τόνισε ότι «η Αν Χάθαγουεϊ δεν το έκανε ποτέ αυτό».

Η Τζένιφερ Λόπεζ

«Ξαφνικά μου είπαν ότι η επόμενη καλεσμένη μου ήταν καθ’οδόν και ήταν η Τζένιφερ Λόπεζ», λέει. Όπως είπε, κάποιος από την ομάδα της σταρ ζήτησε από όλους να καθαρίσουν το δωμάτιο, ενώ αναφέρει πως «ξαφνικά επικράτησε ένας μικρός πανικός».

«Έχω κάνει πολλά talk show στο πράσινο δωμάτιο με πολλούς ηθοποιούς, αλλά ποτέ δεν είχα αυτή την εμπειρία. Επέστρεψα κάποια στιγμή στο δωμάτιο για να πάρω το παλτό μου, που το είχα ξεχάσει εκεί. Ήταν κρεμασμένο σε μια καρέκλα. Εκείνη τη στιγμή μπήκε στο δωμάτιο η Τζένιφερ Λόπεζ», περιγράφει.

Ο ίδιος χαιρέτησε ευγενικά την σταρ, όμως εκείνη απλά τον κοίταξε και προχώρησε. «Μου έριξε ένα κενό βλέμμα και μετά κοίταξε τους σωματοφύλακές της και είπε ‘γιατί αυτό το δωμάτιο δεν έχει καθαριστεί;’», ανέφερε. Μάλιστα, ο ίδιος είπε πως κάπως έμεινε άφωνος με το, καθώς είχαν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν στην ταινία «Monster in Law».

Only in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024