Ο Πιτ Ντέιβιντσον πήρε την απόφαση να επισκεφθεί και πάλι κέντρο αποκατάστασης ψυχικής υγείας νωρίτερα αυτό το χρόνο. Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές, εδώ κι έναν χρόνο ο ηθοποιός δουλεύει μανιωδώς έτσι ώστε να παραμένει απασχολημένος, με σκοπό την νηφαλιότητα του. Πρώτη φορά όμως από τότε εμφανίζεται δημόσια και φαίνεται πως αισθάνεται πολύ καλύτερα.

Ο 30χρονος πρωταγωνιστής του «Κing of Staten Island», εκανε μια δημόσια εμφάνιση για πρώτη φορά μετά από μήνες, αφότου κατέφυγε σε κέντρο ευεξίας για τα θέματα ψυχικής υγείας του τον Ιούλιο.

Το πρώην μέλος του καστ του «Saturday Night Live» έβγαλε μια φωτογραφία με τον καλό φίλο του Machine Gun Kelly το βράδυ της Πέμπτης, καθώς βρέθηκαν σε μια εκδήλωση για το «Room at the Intuit Dome» στο Λος Άντζελες, τη νέα έδρα των LA Clippers.

Ο 30χρονος κωμικός φορούσε ένα κόκκινο μπλουζάκι FDNY. Το ακρωνύμιο σημαίνει «Fire Dept. of New York» [σ.σ. Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νέας Υόρκης] και αποτελούσε πιθανότατα έναν φόρο τιμής στον εκλιπόντα πατέρα του.

Ο Πιτ, Σκοτ Μάθιου Ντέιβιντσον, υπηρέτησε τη Νέα Υόρκη ως πυροσβέστης και έχασε τη ζωή του στις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. Ο κωμικός ήταν 7 ετών τότε.

Ο πρωταγωνιστής του «King of Staten Island» φάνηκε να είναι ευδιάθετος στην εκδήλωση, καθώς τον είδαν να χαμογελάει μαζί με τον MGK.

Η δημόσια εμφάνιση του Ντέιβιντσον έρχεται περισσότερο από δύο μήνες αφότου μπήκε σε κέντρο ευεξίας. Τον Αύγουστο, ο εκπρόσωπός του επιβεβαίωσε στο Page Six ότι εξακολουθούσε να λαμβάνει θεραπεία.

Ενώ, οι φίλοι και οι συγγενείς του Πιτ Ντείβιντσον, από την άλλη μεριά, δηλώνουν υπερήφανοι για την επιλογή του να προσέξει τον εαυτό του, ενώ στέκονται στο πλευρό του καθόλη του την προσπάθεια, αναφέρει η ίδια πηγή.

Ο Ντέιβιντσον είχε μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης και τον Ιούνιο του 2023 για να διαχειριστεί το μετατραυματικό στρες και την οριακή διαταραχή της προσωπικότητάς του, με τα οποία έχει διαγνωστεί.

«Ο Πιτ πηγαίνει τακτικά σε κέντρο αποτοξίνωσης για να ‘συντονιστεί’ και να κάνει ένα ψυχικό διάλειμμα, οπότε αυτό συμβαίνει», είχε πει τότε μια πηγή. «Όποιος γνωρίζει τον Πιτ ξέρει ότι πάντα θα κάνει ένα βήμα μπροστά και θα ζητήσει βοήθεια όταν ξέρει ότι τη χρειάζεται».