Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Η Σελένα είναι Αλίκη, η Lizzo είναι South Park: Το Halloween κάνει το Χόλιγουντ άνω κάτω

Η Σελένα είναι Αλίκη, η Lizzo είναι South Park: Το Halloween κάνει το Χόλιγουντ άνω κάτω

Οι celebrities γιορτάζουν το Halloween με ακραίες μεταμφιέσεις. Η Lizzo γίνεται Ozempic με έμπνευση από South Park και βγαίνει νικητής

Ένα ακόμη Halloween, μια ακόμη λίστα από celebrities που μεταμφιέζονται ακραία για να τιμήσουν τη λαοφιλή γιορτή του γκροτέσκου, των ταινιών τρόμου και τις κολοκύθες της.

Από τη Σελένα Γκόμεζ στην Αν Χάθαγουεϊ, τη Σόφι Τέρνερ και τη Lizzo με δύναμη από το South Park, αυτό είναι ένα λεύκωμα για light απόλαυση.

Η Σελένα Γκόμεζ, χωρίς τα viral σπυριά στο πρόσωπο της, αλλά με πολύ μεικ και τον σύντροφο της Μπένι Μπλάνκο εμπνέονται από το κλασικό έργο της παιδικής και φανταστικής λογοτεχνίας του Βρετανού συγγραφέα και μαθηματικού Τσαρλς Λούτγουϊτζ Ντότζσον, περισσότερο γνωστού με το ψευδώνυμο Λιούις Κάρολ, τις Περιπέτειες της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων (Alice’s Adventures in Wonderland).

Ενα από τα αριστουργήματα της παγκόσμιας παιδικής λογοτεχνίας που κυκλοφόρησε σε πρώτη έκδοση το 1865 το βιβλίο που αναφέρεται πιο συχνά με τον συντομότερο τίτλο Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων εμπνέει τη Σελένα Γκόμεζ και τον Μπλάνκο που μεταμφιέστηκαν  σε «Αλίκη» και «Τρελοκαπελά», τον διάσημο κλόουν από την ταινία για το Halloween.

H Αν Χάθαγουεϊ εμπνέεται από το Άγαλμα της Ελευθερίας και δημιούργησε μια υβριδική εμφάνιση με αναφορές στη Lady Liberty και τη Harley Quinn, τον χαρακτήρα των κόμικς που έφερε στη μεγάλη οθόνη η Μάργκοτ Ρόμπι και η Lady Gaga στο πρόσφατο Τζόκερ.

Η Χάθαγουεϊ έχει υποδυθεί την Catwoman στην ταινία The Dark Knight Rises του 2012 απέναντι στον Batman του Κρίστιαν Μπέιλ.

Η εμφάνιση χαιρετήθηκε από πολλούς, ανάμεσα τους και η Donatella Versace.

H Σόφι Τέρνερ του Game Of Thrones αποφάσισε να τιμήσει μια εμβληματική εποποιία της επιστημονικής φαντασία, το Matrix και την ηρωίδα Tρίνιτι.

Η 28χρονη ηθοποιός φόρεσε ένα μαύρο PVC κοστούμι με μακριά μανίκια και φερμουάρ μπροστά, στη μεταμόρφωση της στον χαρακτήρα που έκανε πρεμιέρα στις οθόνες το 1999.

Η ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα «Κόκκινο ή μπλε χάπι», μια ατάκα που έχει αφήσει ιστορία στο σύμπαν του Matrix.

Η οποιός των X-Men μοιράστηκε ότι «είναι πολύ τυχερή που έχει πολλή βοήθεια γύρω της» για να βοηθήσει στη φροντίδα των παιδιών μετά από το πολύκροτο διαζύγιο της από τον Τζο Τζόνας και έδωσε shout out στις ανύπαντρες μητέρες.

Η ηθοποιός έχει δύο παιδιά, τις κόρες Willa, τεσσάρων, και Delphine, δύο, με τον πρώην σύζυγό της. Το διαζύγιο μεταξύ των δύο οριστικοποιήθηκε τον περασμένο μήνα.

Νικήτρια η Lizzo!

Η Lizzo πήρε έμπνευση από το πρόσφατο επεισόδιο του South Park -της σειράς που ξανάγραψε το αφήγημα των κινουμένων σχεδίων με το βιτριολικό του χιούμορ- και μεταμφιέστηκε σε χάπι διαίτης τρολάροντας τη βιομηχανία του θεάματος και την εμμονή της με το Ozempic.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια μοιράστηκε μια σειρά από αναρτήσεις στο Instagram της το Σάββατο ντυμένη ως συσκευασία φαρμάκου με τις απαραίτητες προειδοποιήσεις όπως «εγκεκριμένο από το FDA», «Καταστολέας δίαιτας» και «Μόνο για χρήση από έναν ασθενή».

View this post on Instagram

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Αντί για ζώνη, η Lizzo φορούσε μια μεζούρα που έσφιγγε το κουτί φόρεμα στη μέση της.

Στην πρώτη της φωτογραφία, η Lizzo πόζαρε σε μια έντυπη διαφήμιση παλιάς σχολής που ρωτούσε:

«Χρειάζεσαι αγάπη για τον εαυτό σου; Δοκιμάστε τη Lizzo! Χάστε τις ενοχές, αποκτήστε αυτοπεποίθηση».

Οι επόμενες δημοσιεύσεις περιελάμβαναν ένα video με τη Lizzo να χορεύει με το κοστούμι της μπροστά από ένα χάρτινο χαρακτήρα του SP, τον Cartman, με μουσικό χαλί το επεισόδιο όπου η παρέα των πιτσιρικάδων στο South Park σατιρίζουν την εμμονή της βιομηχανίας του Χόλιγουντ με τα σκευάσματα απώλειας βάρους.

View this post on Instagram

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Το επεισόδιο προβλήθηκε τον Μάΐο, με τίτλο «South Park: The End of Obesity». Σε αυτό οι δημιουργοί σατίριζαν την αυξανόμενη δημοτικότητα των σκευασμάτων Ozempic και  Mounjaro, και περιελάμβανε μια ψεύτικη διαφήμιση για ένα προϊόν με το όνομα «Lizzo».

Σε μια σκηνή από το show δύο χαρακτήρες, οι Sharon και Sheila, συζητούν τα απίστευτα νέα φάρμακα που καταναλώνουν οι celebrities για να χάσουν βάρος. Όταν συνειδητοποίησαν ότι δεν μπορούν να τα προμηθευτούν συμφωνούν ότι ένα ένα φάρμακο που «σε κάνει να νιώθεις καλά με το βάρος σου και κοστίζει 90% λιγότερο από το Ozempic» είναι διαθέσιμο. Το σκέυασμα «Lizzo».

View this post on Instagram

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

«Η Lizzo σε βοηθάει να τρως ό,τι θέλεις και να περιορίζεις τη σωματική δραστηριότητα στο ελάχιστο… Ρωτήστε για τη δύναμη του να μην δίνετε τσαμπουκά, με τη Lizzo», αναφέρει η διαφήμιση, μαζί με μια σειρά από παρενέργειες.

«Έδειξα πραγματικά στον κόσμο πώς να αγαπάς τον εαυτό σου και να μην δίνεις σημασία στις κακίες, σε σημείο που αυτοί οι άντρες στο Κολοράντο ξέρουν ποια είμαι και το έβαλαν στο καρτούν τους που κυκλοφορεί εδώ και 25 χρόνια» είχε πει η Lizzo τότε αναφερόμενη στους δημιουργούς του South Park, Τρέι Πάρκερ και Ματ Στόουν, που γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο και μετά συνδημιούργησαν το South Park.

View this post on Instagram

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Η Lizzo έχει υποστηρίξει εδώ και καιρό τo κίνημα του body positivity και έχει μιλήσει για το body shaming που αντιμετωπίζει στα social media.

Δείτε την αντίδραση της Lizzo στο TikTok μετά την προβολή του επεισοδίου τον Μάϊο του 2024.

@lizzo🫢♬ original sound – lizzo

Only in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024