Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Τζένιφερ Λόπεζ: Ρωτήστε αυτήν για τα sex tapes! – Ο πρώην σύζυγος της απασφαλίζει για τον Diddy

Τζένιφερ Λόπεζ: Ρωτήστε αυτήν για τα sex tapes! – Ο πρώην σύζυγος της απασφαλίζει για τον Diddy

Ο πρώην σύζυγος της Τζένιφερ Λόπεζ ισχυρίζεται ότι η τραγουδίστρια και ηθοποιός συμμετείχε στα πάρτι του Diddy και ξέρει πολλά για τα sex tapes, τα dildo και τα baby oil

Εκρηκτικές δηλώσεις από τον πρώην σύζυγο της Τζένιφερ Λόπεζ, Οχάνι Νόα, και τις σχέσεις της με τον Sean Diddy Combs που κατηγορείται για σειρά σεξουαλικών εγκλημάτων κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Ο Οχάνι Νόα ισχυρίστηκε με ανάρτηση του στο Instagram ότι η πρώην σύζυγος του τραγουδίστρια και ηθοποιός Τζένιφερ Λόπεζ ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους των περιώνυμων πάρτι του Diddy και συμμετείχε ενεργά σε αυτά σύμφωνα με το VIBE.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Sean Diddy Combs ήταν ζευγάρι από το 1999 μέχρι και τις αρχές του 2001.

Ο Οχάνι Νόα, ο πρώτος σύζυγος της Τζένιφερ Λόπεζ, έκανε την ανάρτηση για να αποστασιοποιηθεί από οποιαδήποτε σχέση του με τα πάρτι του Combs.

Στο post, ο Νόα ισχυρίστηκε ότι η τραγουδίστρια και ηθοποιός Τζένιφερ Λόπεζ ήταν μια από τις πολλές διασημότητες που συμμετείχαν.

O Nόα ανάρτησε μια εικόνα με λίστα από celebrities που φέρεται να παρευρέθηκαν στα πάρτι του Diddy, ένα από τα οποία ήταν και η Λόπεζ, με την οποία ο Combs έβγαινε στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και στις αρχές της δεκαετίας του ’00.

Η σχέση τους έληξε σύμφωνα με εκπρόσωπο του Combs την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, 14 Φεβρουαρίου 2001.

«Ω και ρωτήστε την για τα SEX TAPES!»

«ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ», γράφει ο Nόα στη λεζάντα της ανάρτησης. «Σε εκείνους τους ανθρώπους και τα μέσα ενημέρωσης που ρωτούσαν αν πήγα ή συμμετείχα ποτέ σε εκείνο το αναθεματισμένο Freak-Off πάρτι του Diddy η απάντηση μου είναι Οχι και Όχι. Ποτέ. Αλλά η πρώην σύζυγός μου (Τζένιφερ Λόπεζ) a.k.a (JLO) το έκανε… Ρωτήστε την».

Ο δυσαρεστημένος πρώην σύζυγος της Λόπεζ συνέχισε, προτρέποντας το κοινό να τη ρωτήσει σχετικά με τις υποτιθέμενες ηχογραφήσεις και άλλα αμφισβητήσιμα στοιχεία που ισχυρίζονται ότι βρήκαν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες κατά την έρευνά τους για τον Combs.

«Ω και ρωτήστε την για τα SEX TAPES», πρόσθεσε. «Ρωτήστε την για τα 734 dildo και τα BABY OIL» πρόσθεσε.

Ο Νόα εξέφρασε την αηδία και περιφρόνηση του στα πρόσωπα των Λόπεζ και Diddy μετά της αποκαλύψης βιασμών και άλλων καταγγελιών που βγαίνουν το φως τις τελευταίες εβδομάδες εν μέσω της ομοσπονδιακής έρευνας και της σύλληψης του τελευταίου για εκβιασμό και sex trafficking, τον Σεπτέμβριο.

Ο Νόα παντρεύτηκε τη Λόπεζ τον Φεβρουάριο του 1997 και χώρισαν ένα χρόνο μετά.

Ο Νόα κατηγορεί τον Diddy για το διαζύγιο του με την Λόπεζ. πριν το ζευγάρι χωρίσει λιγότερο από ένα χρόνο αργότερα, κατηγορεί τον χωρισμό τους στη σχέση εργασίας του Combs με τη Lopez.

«Μετά τη γνωριμία τους η Τζεν έγινε η J Lo, αυτή η μεγάλη επιχείρηση που φέρνει εκατομμύρια», είχε πει ο Νόα στη Daily Mail για τον χωρισμό τους.

«Είχε όλους αυτούς τους νέους ανθρώπους γύρω της, όλοι ήθελαν να βγάλουν χρήματα από αυτήν. Τηλεφωνούσα και ένας βοηθός μου έλεγε: ‘Συγγνώμη, δεν είναι διαθέσιμη’».

To VIBE απευθύνηκε σε εκπροσώπους της Τζένιφερ Λόπεζ για τους ισχυρισμούς του Νόα, δεν πήρε κάποια επίσημη δήλωση ως απάντηση.

Στο cover image ένα Tweet που έβαλε φωτιά στο διαδίκτυο. Σε αυτό διακρίνονται οι Diddy, Τζένιφερ Λόπεζ & Aaliyah στο κρεβάτι, σε πάρτι του Sean Combs τον Ιούλιο του 2000. Η γνησιότητα της δεν έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευστεί. Η Aaliyah, μία από τις ανερχόμενες σταρ της μουσικής εκείνη την εποχή, πέθανε στις 25 Αυγούστου 2001, όταν το ιδιωτικό της τζετ συνετρίβη στις Μπαχάμες, λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του. Η Aaliyah ήταν μόλις 22 ετών όταν πέθανε. Θεωρία συνωμοσίας υποστηρίζει ότι η δολοφονία της ήταν σκηνοθετημένη, καθώς κανείς από τους επιβαίνοντες στο αεροπλάνο δεν κατάφερε να επιβιώσει. Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν οι fans στο διαδίκτυο, πάνω από 20 άτομα κλήθηκαν να υπογράψουν συμβόλαιο εμπιστευτικότητας. Άλλη θεωρία συνωμοσίας υποστηρίζει ότι ο κύκλος του Diddy δολοφόνησε την Aaliyah γιατί ήταν απειλή για άλλες σταρ της μουσικής βιομηχανίας.

Only in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024