Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Φαραντούρης: Xρέος μας να επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ σε νίκες και κυβερνητική τροχιά με ενότητα, δράση και προτάσεις

Φαραντούρης: Xρέος μας να επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ σε νίκες και κυβερνητική τροχιά με ενότητα, δράση και προτάσεις

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Νικόλας Φαραντούρης, πραγματοποιεί περιοδεία στην Ρόδο

Την Ρόδο επισκέφθηκε σήμερα (27/10), στο πλαίσιο περιοδείας του ενόψει των εσωκομματικών εκλογών, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Νικόλας Φαραντούρης.

Κατά την επίσκεψή του στο νησί, ο κ. Φαραντούρης παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου, για την επέτειο των 80 χρόνων από την επανάσταση και απελευθέρωση της Καρπάθου, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου.

Ακολούθησαν συναντήσεις με φορείς, πολίτες, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και της νομαρχιακής της Ρόδου.

@nfarantourisΠεριοδεία στη Ρόδο του υποψήφιου Πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Νικόλα Φαραντούρη Το νησί των ιπποτών, την Ρόδο επισκέφθηκε σήμερα στα πλαίσια της περιοδείας ενόψει των εσωκομματικών εκλογών, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Νικόλας Φαραντούρης. Κατά την περιοδεία του στη Ρόδο, παρευρέθη και απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου, για την επέτειο των 80 χρόνων από την επανάσταση και απελευθέρωση της Καρπάθου, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου. Ακολούθησαν συναντήσεις με φορείς, πολίτες, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και της νομαρχιακής. Στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το προσεχές συνέδριο, η πορεία προς τις εσωκομματικές εκλογές, ενώ ο υποψήφιος Πρόεδρος παρουσίασε το πρόγραμμα των 10 + 10 θέσεων, για την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ και τις πολιτικές που θα οδηγήσουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε κυβερνητική τροχιά. Ενώ υπήρξε κοινή διαπίστωση όλων για ενότητα και εξωστρέφεια Σε δηλώσεις του ο υποψήφιος πρόεδρος τόνισε ότι «σε μία περίοδο που οι εξωτερικές μας σχέσεις, η οικονομία, η ακρίβεια και το κράτος δικαίου περνούν κρίση στη χώρα μας, είναι χρέος μας να επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ σε νίκες και κυβερνητική τροχιά με ενότητα, δράση και προτάσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Μπροστάρης και εκφραστής της δημοκρατικής παράταξης του τόπου. Χρόνια πολλά για τους αγώνες και τις νέες νίκες που μας αξίζουν»♬ πρωτότυπος ήχος – Νικόλας Φαραντούρης

Φαραντούρης: Να επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ σε νίκες και κυβερνητική τροχιά

Στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το προσεχές συνέδριο, η πορεία προς τις εσωκομματικές εκλογές, με τον υποψήφιο πρόεδρο να παρουσιάζει το πρόγραμμα των 10 + 10 θέσεων για την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ και τις πολιτικές που θα οδηγήσουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε κυβερνητική τροχιά, ενώ υπήρξε κοινή διαπίστωση όλων για ενότητα και εξωστρέφεια.

Σε δηλώσεις του, ο Νικόλας Φαραντούρης τόνισε ότι «σε μία περίοδο που οι εξωτερικές μας σχέσεις, η οικονομία, η ακρίβεια και το κράτος δικαίου περνούν κρίση στη χώρα μας, είναι χρέος μας να επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ σε νίκες και κυβερνητική τροχιά με ενότητα, δράση και προτάσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Μπροστάρης και εκφραστής της δημοκρατικής παράταξης του τόπου».

«Χρόνια πολλά για τους αγώνες και τις νέες νίκες που μας αξίζουν», ανέφερε καταληκτικά ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Only in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024