Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Η άφιξη του Ολυμπιακού στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (vids)

Η άφιξη του Ολυμπιακού στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (vids)

O Oλυμπιακός έφτασε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για το παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (27/10, 17.00) για την 9η αγωνιστική της Super League.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Τρίπολη, όπου σε λίγο θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Αστέρα (27/10, 17.00) για την 9η αγωνιστική της Super League.

Oι ερυθρόλευκοι έφτασαν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» πριν από λίγο με την αποστολή να βρίσκεται ήδη στο γήπεδο. Υπενθυμίζεται πως οι φίλοι των Πειραιωτών να έχουν εξαντλήσει τα εισιτήρια που ήταν διαθέσιμα για την εκτός έδρας αναμέτρηση, με την ΠΑΕ μάλιστα να ανακοινώνει και sold out.

Δείτε βίντεο με την άφιξη του Ολυμπιακού

Sold out το Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός

Όπως ενημέρωσε ο Αστέρας Τρίπολης, η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό θα είναι sold out, καθώς δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα εισιτήρια προς πώληση, γι’ αυτό και τα εκδοτήρια του «Θ. Κολοκοτρώνης» θα παραμείνουν κλειστά.

Με Γιαζιτσί στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

O Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ορτέγκα και Πιρόλα, που έγιναν αναγκαστική αλλαγή στη Σουηδία, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Μουζακίτης, Ντόη, Βέλντε και Μπακούλας, αλλά και ο Ανδρούτσος. Αντιθέτως για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε ο Γιουσούφ Γιαζιτσί, ενώ επέστρεψε και ο Απόστολος Αποστολόπουλος, που δεν είχε ταξιδέψει στο Μάλμε.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Μπότης, Τζολάκης, Μπιανκόν, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Γκαρσία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Εσε, Γιαζιτσί, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας, Κωστούλας.

Only in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024