Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Athens Kallithea – Ατρόμητος 0-3: Διπλό με σύμμαχο τα δοκάρια για τους Περιστεριώτες

Athens Kallithea – Ατρόμητος 0-3: Διπλό με σύμμαχο τα δοκάρια για τους Περιστεριώτες

Η Athens Kallithea σημάδεψε τρεις φορές τα δοκάρια, ο Ατρόμητος βρήκε όμως ισάριθμες δίχτυα και μετά από τρεις σερί ήττες πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη με 3-0 στη Λεωφόρο.

Μετά από τρεις σερί ήττες ο Ατρόμητος πανηγύρισε ένα τρίποντο. Θύμα του η Καλλιθέα της οποίας επικράτησε με 3-0 στη Λεωφόρο για την 9η αγωνιστική της Super League και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους ήταν άτυχοι καθώς είχαν τρία δοκάρια και βλέπουν τη θέση τους να γίνεται όλο και πιο δύσκολη καθώς ακόμη δεν έχουν καταφέρει να πάρουν νίκη στο πρωτάθλημα.

Έγινε του… VAR

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες άργησαν να πάρουν μπρος, με τον Πολυχρόνη να δίνει πέναλτι στην Καλλιθέα για χέρι του Μανσούρ, αλλά να ανακαλεί όταν ο Σιδηρόπουλος τον κάλεσε στο VAR για να δει την φάση. Στο 36′ το γκολ του Μπακού ακυρώθηκε για οφσάιντ και στο φινάλε του ημιχρόνου άνοιξε ο χορός των δοκαριών για την Καλλιθέα και των γκολ για τον Ατρόμητο.

Στο 43′ συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με κεφαλιά του Χάνουσεκ από σέντρα του Βαλμπουενά ενώ στις καθυστερήσεις δοκάρι είχε και ο Μιρέν. Ενδιάμεσα, στο 45′ ο Ατρόμητος σκόραρε με κεφαλιά του Μανσούρ από κόρνερ του Μίχορλ.

Στο 52′ ο Ατρόμητος έκανε το 2-0 με ωραία προσπάθεια του Τσιγγάρα και στο 56′ η Καλλιθέα είχε και τρίτο δοκάρι σε νέα προσπάθεια του Μιρέν. Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, με τους φιλοξενούμενους να ελέγχουν το ματς και στην τελευταία φάση της αναμέτρησης να διαμορφώνουν το τελικό 3-0 με γκολ του Αθανασίου από ασίστ του Καραμάνη.

Η ΦΑΣΗ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:

Τα δύο πρώτα δοκάρια της Καλλιθέας ήταν πολύ σημαντικά γιατί ένα από τα δύο αν είχε μπει, θα άλλαζε το αποτέλεσμα του ματς εκείνη την στιγμή. Με τα αν όμως δεν γίνεται κουβέντα.

ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΜΑΤΣ:

Το γκολ του Μανσούρ αποδείχθηκε καθοριστικό καθώς έκανε τα πάντα πιο εύκολα για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ:

O Mότοκ ήταν σε πολύ κακό βράδυ και είναι μέσα σχεδόν σε όποια φάση έχει δημιουργήσει ο Ατρόμητος. Δεν στάθηκε στο ύψος του σε καμία περίπτωση.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:

Με εξαίρεση τη φάση του πέναλτι στο 15′ που το πήρε πίσω μέσω VAR, ο Πολυχρόνης δεν είχε θέματα.

VAR-ΟΛΟΓΩΝΤΑΣ:

Το VAR έσωσε τον Πολυχρόνη στη φάση με του Μανσούρ όπου δεν υπήρχε χέρι και έτσι δεν δόθηκε πέναλτι για την Καλλιθέα.

ΣΚΟΡΕΡ:

Μανσούρ (45′), Τσιγγάρας (52′), Αθανασίου (90+4′)

Καλλιθέα: Μπερναμπέ, Μίρεν, Μεχίας, Μότοτς, Μανθάτης(58’ Τζάνι), Εντιαγέ, Ντιμπά(46’ Μερκάτι), Χάνουσεκ, Μουτίνιο(57’ Λουκίνας), Βαλμπουενά, Ουλντρίκις(58’ Ντεμέτριους).

Ατρόμητος: Χουτεσιώτης, Μούντες, Μανσούρ, Μπρόρσον, Κίνι, Ουεντραόγκο, Τσιγγάρας, Γιουμπιτάνα(70’ Αθανασίου), Μίχορλ(80’ Καραμάνης), Μπάκου(90+2’ Σταυρόπουλος), Ουάρντα.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ:

Ο Ατρόμητος υποδέχεται την ΑΕΚ (3/11) στο Περιστέρι και η Καλλιθέα τον Παναιτωλικό (2/11) στη Λεωφόρο.

Only in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024