Η Ίντερ και η Γιουβέντους προσέφεραν το ματς της χρονιάς στη Serie Α στο «Τζουσέπε Μεάτσα» και ήρθαν ισόπαλες με 4-4, σε ένα αδιανόητο παιχνίδι με «τρελό» ρυθμό, απίστευτες φάσεις και πανέμορφα γκολ.

Οι νερατζούρι προηγήθηκαν ακόμη και με δύο γκολ διαφορά, όμως η Γιούβε έβγαλε αντίδραση και λίγο έλειψε να πάρει και το ματς στο τέλος με τον Γιλντίζ να σκοράρει δύο φορές και να είναι αυτός που έδωσε ουσιαστικά τον βαθμό στην ομάδα του Τιάγκο Μότα. Πλέον η Ίντερ είναι στους 18 βαθμούς και στη 2η θέση στο -4 από τη Νάπολι, ενώ η Γιουβέντους είναι στους 17 και στην τρίτη θέση.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Ίντερ, αφού ευτύχησε να προηγηθεί στο 15’ μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζιελίνσκι. Η συνέχεια όμως ήταν «ασπρόμαυρη» με την Γιουβέντους να κάνει την ανατροπή μέσα σε έξι λεπτά. Στο 20’ ο Βλάχοβιτς έφερε το παιχνίδι στα «ίσα» και στο 26’ με τον Γουεά.

H ανατροπή της «Γιούβε» διαδέχθηκε αυτή των «νερατζουρι» με τον Μικιταριάν στο 35’ και το δεύτερο εύστοχο πέναλτι του Ζιελίνσκι στην βραδιά στο 37’ που διαμόρφωσε το 3-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το πόδι «κρατημένο στο γκάζι» και βρήκαν ακόμα ένα γκολ με τον Ντάμφρις στο 53’. H «Γηραιά Κυρία» δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και έφτασε στην ισοφάριση με τα δύο γκολ του Γιλντίζ στο 71΄και στο 82’. Τα λεπτά περνούσαν και οι δύο ομάδες δεν βρήκαν το νικητήριο γκολ με το 4-4 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Η ΦΑΣΗ ΚΛΕΙΔΙ:

Η γρήγορη ισοφάριση της Ίντερ σε 2-2 με τον Μικιταριάν στην πρώτη καλή της στιγμή μετά την ανατροπή τη Γιουβέντους

ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΜΑΤΣ:

Ο Γιλντίζ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 61’ στην θέση του Γουεά και με δύο δικά του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 4-4.

Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ:

Ο Πιέρ Καλουλού ήταν η «πληγή» στην αμυντική τετράδα της Γιουβέντους και ο παίκτης που έκανε το πέναλτι στο 37’ που έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Ίντερ

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:

Ο διαιτητής δεν έκανε κάποιο μεγάλο λάθος με εξαίρεση

VAR-ΟΛΟΓΩΝΤΑΣ:

Μέσω VAR-check δόθηκε το δεύτερο πέναλτι της Ίντερ από το οποίο ήρθε το 3-2 μετά την εύστοχη εκτέλεση του Ζιελίνσκι

ΣΚΟΡΕΡ:

Ζιελίνσκι (15′ π, 37′ π), Μικιταριάν (35′), Ντάμφρις (53′)- Βλάχοβιτς (20′), Γουεά (26′), Γιλντίζ (71′, 82′)

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Ίντερ: Ζόμερ, Παβάρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Ζιελίνσκι, Μπαρέλα, Μικίταριαν, Ντιμάρκο, Μαρτίνες, Τουράμ

Γιουβέντους: Ντι Γκρεγκόριο, Καμπιάζο, Καλούλου, Ντανίλο, Καμπάλ, Λοκατέλι, ΜακΚένι, Γουεά, Φατζόλι, Κονσεϊσάο, Βλάχοβιτς

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

Στην επόμενη αγωνιστική η Ίντερ φιλοξενείται από την Έμπολι ενώ η Γιουβέντους υποδέχεται την Πάρμα.