Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Μακέντα: «Αυτή η νίκη θα δώσει αυτοπεποίθηση στον Αστέρα για τη συνέχεια»

Μακέντα: «Αυτή η νίκη θα δώσει αυτοπεποίθηση στον Αστέρα για τη συνέχεια»

Ο Φεντερίκο Μακέντα μίλησε για τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του Ολυμπιακού.

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε στον Ολυμπιακό στην Αρκαδία με 1-0, με τον Φεντερίκο Μακέντα να μιλά μετά το παιχνίδι για το αποτέλεσμα.

Ο Ιταλός επιθετικός τόνισε πως είναι μια μεγάλη νίκη για την ομάδα του, επισημαίνοντας ότι θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας.

Οι δηλώσεις του Φεντερίκο Μακέντα:

«Είναι μια μεγάλη νίκη που ανήκει σ’ όλη την ομάδα, όχι μόνο σ’ εμένα. Ήταν μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα, αφού έχουμε αλλάξει προπονητή. Θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, προκειμένου να πάρουμε και άλλα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Περιμένω να κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα, να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Ο Αστέρας είναι μια υπολογίσιμη δύναμη στο πρωτάθλημα».

Οι δηλώσεις που έκανε ο Σάββας Παντελίδης:

«Είναι πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε στο γήπεδο μας γιατί είχαμε να το κάνουμε από τον Γενάρη κάτι που είχε συμβεί και την προηγούμενη φορά που είχα έρθει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μας βοήθησε το γκολ που πετύχαμε σχετικά νωρίς, με πάρα πολλές φάσεις και ο Ολυμπιακός κι εμείς, θα μπορούσε να είναι διαφορετικό το αποτέλεσμα, αυτό είναι δεδομένο.

Εκμεταλλευτήκαμε και τις αλλαγές και την κόπωση που έχει ο Ολυμπιακός αλλά πάνω απ’ όλα τα παιδιά έκαναν πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια χωρίς να θέλξουμε ίσως με το ποδόσφαιρο που παίξαμε γιατί από το 65’ και μετά ήμασταν πολύ πίσω. Είναι πολύ σημαντική νίκη με την ομάδα μας.

Θα ήθελα από την ομάδα να είναι λίγο πιο επιθετική, αυτό ούτε εύκολο είναι, ούτε γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη αλλά τα αποτελέσματα βοηθάνε γιατί μας δίνουν ψυχολογία. Εμείς θα παραμείνουμε ταπεινοί και θα κοιτάξουμε την επόμενη εβδομάδα να είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Only in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024