Με αρκετές αλλαγές παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (17:00), για την 9η αγωνιστική της Super League.
Ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού δίνει φανέλα βασικού στους Κοστίνια, Αποστολόπουλο, Στάμενιτς, Ντάνι Γκαρθία, Κωστούλα και Γιάρεμτσουκ.
Πιο αναλυτικά, μπροστά από την εστία θα βρίσκεται ο Τζολάκης, με τους Κοστίνια, Ρέτσο, Κάρμο και Αποστολόπουλο στην τετράδα της άμυνας. Οι Στάμενιτς και Ντάνι Γκαρθία θα είναι στα χαφ, με τους Ροντινέι και Μασούρα στα δύο άκρα και τον Κωστούλα πίσω από τον Γιάρεμτσουκ.
Ο Μεντιλίμπαρ, όπως είχε προαναγγείλει στις δηλώσεις που είχε κάνει στο συνδρομητικό κανάλι, φρέσκαρε την ομάδα του, αφήνοντας στον πάγκο τους Ζέλσον Μαρτίνς, Ελ Κααμπί, Έσε και Τσικίνιο, που ήταν βασικοί στο πρόσφατο παιχνίδι με την Μάλμε.
Στον πάγκο του Ολυμπιακού βρίσκεται επίσης ο Γιαζιτσί, ο οποίος συμπεριελήφθη για πρώτη φορά σε αποστολή και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Η 11άδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο, Αποστολόπουλος, Στάμενιτς, Ντάνι Γκαρθία, Ροντινέι, Κωστούλας, Μασούρας και Γιάρεμτσουκ.
Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Ζέλσον Μαρτίνς, Μπιανκόν, Γουίλιαν, Ελ Κααμπί, Έσε, Τσικίνιο, Ολιβέιρα και Γιαζιτσί
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.