Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Παντελίδης: «Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό – Είχαμε και οι δύο ευκαιρίες»

Παντελίδης: «Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό – Είχαμε και οι δύο ευκαιρίες»

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε για τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του Ολυμπιακού και τόνισε ότι το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό.

Ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να πάρει μια πολύ μεγάλη νίκη στην έδρα του επί του Ολυμπιακού με 1-0 και ο Σάββας Παντελίδης να μιλάει μετά το παιχνίδι με τους Πειραιώτες.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό, καθώς και οι δύο ομάδες είχαν μεγάλες ευκαιρίες, ενώ επισήμανε ότι οι παίκτες του θα παραμείνουν ταπεινοί.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Σάββας Παντελίδης:

«Είναι πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε στο γήπεδο μας γιατί είχαμε να το κάνουμε από τον Γενάρη κάτι που είχε συμβεί και την προηγούμενη φορά που είχα έρθει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μας βοήθησε το γκολ που πετύχαμε σχετικά νωρίς, με πάρα πολλές φάσεις και ο Ολυμπιακός κι εμείς, θα μπορούσε να είναι διαφορετικό το αποτέλεσμα, αυτό είναι δεδομένο.

Εκμεταλλευτήκαμε και τις αλλαγές και την κόπωση που έχει ο Ολυμπιακός αλλά πάνω απ’ όλα τα παιδιά έκαναν πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια χωρίς να θέλξουμε ίσως με το ποδόσφαιρο που παίξαμε γιατί από το 65’ και μετά ήμασταν πολύ πίσω. Είναι πολύ σημαντική νίκη με την ομάδα μας.

Θα ήθελα από την ομάδα να είναι λίγο πιο επιθετική, αυτό ούτε εύκολο είναι, ούτε γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη αλλά τα αποτελέσματα βοηθάνε γιατί μας δίνουν ψυχολογία. Εμείς θα παραμείνουμε ταπεινοί και θα κοιτάξουμε την επόμενη εβδομάδα να είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Only in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024