Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Κρις Έβανς: Για ποτό σε μπαρ στη Δράμα, ενώ συνεχίζονται τα γυρίσματα του «Sacrifice»

Κρις Έβανς: Για ποτό σε μπαρ στη Δράμα, ενώ συνεχίζονται τα γυρίσματα του «Sacrifice»

Ο σταρ του Χόλιγουντ Κρις Έβανς, που πρωταγωνιστεί στην ταινία «Sacrifice» μαζί με τη Σάλμα Χάγιεκ και τον Βενσάν Κασέλ, εθεάθη σε μπαρ της Δράμας για ποτό.

Ήταν πριν λίγες ημέρες όταν έγινε γνωστό ότι η Δράμα αποκτά «άρωμα» Χόλιγουντ, καθώς εκεί πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της ταινίας «Sacrifice» με τους Κρις Έβανς, Σάλμα Χάγιεκ και τον Βενσάν Κασέλ.

Ωστόσο, τότε, δεν είχαν γίνει γνωστά πολλά πράγματα γύρω από την παραγωγή – όπως αν και πότε θα έρθουν οι σταρ του Χόλιγουντ στην πόλη της ανατολικής Μακεδονίας. Όλες οι προετοιμασίες είχαν γίνει κάτω από άκρα μυστικότητα, πέρα από την οντισιόν που είχε γίνει στην περιοχή, ζητώντας νέους που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στην ταινία.

Ωστόσο, σιγά σιγά, οι πρωταγωνιστές της ταινίας του Ρομέν Γαβρά αρχίζουν να εμφανίζονται στους δρόμους της Δράμας και φυσικά τραβάνε πάνω τους τα βλέμματα του κόσμου.

Πρώτος και καλύτερος ο Κρις Έβανς, ο οποίος σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα του «Sacrifice» πήγε για ποτό σε μπαρ της πόλης. Φυσικά, ο γνωστός σε όλους μας Captain America από τις ταινίες της Marvel, έγινε αντιληπτός από το team του μαγαζιού και δεν είπε «όχι» σε μια φωτογραφία μαζί τους.

Η φωτογραφία ανέβηκε στο επίσημο προφίλ του μαγαζιού στο Instagram, ενώ η λεζάντα έγραφε: «Ο Κρις Έβανς με την ομάδα του ‘Sacrifice’ και η ομάδα του Guernica Cafe Bar μετά από μια υπέροχη μουσική βραδιά».

Όσα ξέρουμε για το «Sacrifice» έως τώρα

Αν και μέχρι σήμερα έχουν δει το φως ελάχιστες πληροφορίες για την υπόθεση, ωστόσο πρόκειται για μια ταινία δράσης με κεντρικό θέμα την κλιματική αλλαγή και την προστασία του περιβάλλοντος. Η ταινία γυρίζεται για λογαριασμό της γνωστής συνδρομητικής πλατφόρμας Netflix, ενώ το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφουν ο Ρομέν Γαβράς (γιος του Κώστα Γαβρά) και ο Γουίλ Άρμπερυ, συγγραφέας και παραγωγός στο «Succession».

Για τις ανάγκες της μεγάλης αυτής παραγωγής, τα γυρίσματα της οποίας θα διαρκέσουν μέχρι τις 2 Νοεμβρίου, έχουν στηθεί ειδικές εξέδρες και βοηθητικοί χώροι μέσα σε ένα από τα λατομεία του Βώλακα, ενώ γυρίσματα θα γίνουν και στον δρόμο που οδηγεί στο χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού.

Only in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024