Μετά από έρευνα των αστυνομικών αρχών του τμήματος τροχαίας Κομοτηνής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης εξιχνιάστηκε η υπόθεση παράσυρσης πεζής με εγκατάλειψη που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμό τραυματισμό της 32χρονης ΧΡύσας Τσομπανίδου.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, περί ώρα 20:40΄ της 25-10-2024, στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης (στο ύψος των νεκροταφείων του οικισμού Σαπών Ροδόπης), Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 73χρονος, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 32χρονη, εγκαταλείποντας στη συνέχεια τον τόπο του ατυχήματος.

O ξαφνικός χαμός της 32χρονης Χρύσας Τσομπανίδου  έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.

Η άτυχη κοπέλα που κατάγεται από τον Καναδά Ορεστιάδας και είχε χάσει πριν χρόνια τους δυο γονείς της που πέθαναν σε νεαρή ηλικία (ο πατέρας της γνωστός μουσικός), έμενε στην Αλεξανδρούπολη και εργαζόταν σε γνωστή φαρμακοβιομηχανία της περιοχής.

Χθες, είχε γίνει έκκληση εκ μέρους όλης της οικογένειας προς οποιονδήποτε θα μπορούσε να δώσει πληροφορίες για το τραγικό συμβάν.

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί είναι σοκαρισμένοι και προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη η 32χρονη Χρύσα έφυγε από τη ζωή με τόσο άδικο τρόπο.