Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Κίνηση: Επιστρέφουν οι εκδρομείς του τριημέρου – Ουρές χιλιομέτρων έξω από τη Λαμία

Κίνηση: Επιστρέφουν οι εκδρομείς του τριημέρου – Ουρές χιλιομέτρων έξω από τη Λαμία

Οι εκδρομείς που κινούνται στην Εθνική οδό στο ύψος της Λαμίας θα συναντήσουν μεγάλη κίνηση.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στους εθνικούς αυτοκινητόδρομους καθώς ξεκίνησε ή η επιστροφή των εκδρομέων της 28ης Οκτωβρίου.

Μεγάλη κίνηση παρατηρείται αυτήν την ώρα στον Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος των Θερμοπυλών λόγω και των έργων που πραγματοποιούνται στην περιοχή.

Σε εκείνο το σημείο έχει γίνει μονοδρόμηση της ΠΑΘΕ με συνέπεια τα αυτοκίνητα να κινούνται σ΄ ένα ρεύμα κυκλοφορίας και οι δύο κατευθύνσεις. Ένας τεράστιος όγκος αυτοκινήτων που έχουν καλύψει όλες τις λωρίδες κυκλοφορίας έχουν σχηματίσει μια ουρά που ξεπερνά τα 10 km κινούνται με βήμα σημειωτόν ενώ η μοναδική ανακούφιση είναι η εκτροπή της κυκλοφορίας από τους παράδρομους. Και εκεί τα πράγματα είναι δύσκολα λόγω του όγκου των οχημάτων που θα πρέπει να κινούνται σε μια λωρίδα κυκλοφορίας για 20 χιλιόμετρα από τη Λαμία μέχρι τον κόμβο του Μώλου. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και μετά το 208 km της ΠΑΘΕ στο ύψος της Ανθήλης οι οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι ακολουθώντας το ρεύμα προς Αθήνα.

Μάλιστα πολλοί απ’ αυτούς διαμαρτύρονται ότι δεν ενημερώθηκαν στα διόδια της Μαυρομαντήλας ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, δεν ενημερωθήκαν πριν φτάσουν στον κόμβο της Ανθήλης και χρειάστηκαν για να διανύσουν, με βήμα σημειωτόν, τα 10 χιλιόμετρα περισσότερο από 3 ώρες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι τις 3 το μεσημέρι δεν υπήρχε σοβαρό πρόβλημα στην εθνική οδό ωστόσο από κει και μετά αυξήθηκε η κίνηση από τον Ε65, από το Καρπενήσι αλλά και από την εθνική οδό με κατεύθυνση την Αθήνα με συνέπεια αυτή τη στιγμή τα αυτοκίνητα να είναι σχεδόν ακινητοποιημένα.

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν και οι οδηγοί στην Πατρών – Κορίνθου καθώς ιδιαίτερη αυξημένη είναι η κίνηση έως και τα διόδια της Κορίνθου.

Το πρόβλημα μέσα στις επόμενες ώρες πρόκειται να επιδεινωθεί καθώς μέσα στην ημέρα θα επιστρέψουν και οι τελευταίοι που αναζήτησαν λίγες στιγμές χαλάρωσης μακριά από τα αστικά κέντρα.

Only in

Γιατί οι Κουβανοί θέλουν να σαλπάρουν μακριά από το νησί με το γιοτ του Φιντέλ Κάστρο;

Οι επαναλαμβανόμενες διακοπές ρεύματος στην Κούβα αφήνουν τους κατοίκους στο νησί να ανησυχούν για τα τρόφιμα, την παροχή νερού και το μέλλον του τόπου τους

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024