Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ρόδος: Περήφανα «γεράκια» ύψωσαν την ελληνική σημαία – Γαλανόλευκη υπερηφάνεια

Ρόδος: Περήφανα «γεράκια» ύψωσαν την ελληνική σημαία – Γαλανόλευκη υπερηφάνεια

Σε μία κίνηση συμβολισμού, δύο Ροδίτες αλεξιπτωτιστές, ο Βασίλης Λουλουδάκης και ο Ηλίας Παπανικολάου, ύψωσαν την ελληνική σημαία στον ουρανό της Ρόδου.

Μια εντυπωσιακή πτήση στον γαλανόλευκο ουρανό της Ρόδου επεφύλασσαν ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου οι Βασίλης Λουλουδάκης και Ηλίας Παπανικολάου που πέταξαν στους αιθέρες με την ελληνική σημαία να κυματίζει.

Οι δύο αλεξιπτωτιστές πλαγιάς ασχολούνται χρόνια με το αγαπημένο τους χόμπι. Η ομάδα τους αποτελείται από 6-7 άτομα και ονομάζεται «Γεράκια». Τιμώντας την ιστορική ημέρα και φέρνοντας υπερηφάνεια σε όσους είχαν την τύχη να τον παρακολουθήσουν πέταξαν από τον λόφο του Μόντε Σμιθ όπου ως το Ενυδρείο όπου και προσγειώθηκαν.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, η μεγάλη ελληνική σημαία ανέμιζε στον αέρα, δημιουργώντας ένα επιβλητικό θέαμα που έκανε πολλούς να στρέψουν το βλέμμα τους στον ουρανό.

Πετούσαν για περισσότερο από δύο ώρες

«Πετάμε για την Ελλάδα, την τιμή και την υπερηφάνειά μας. Η σημαία συμβολίζει την ελευθερία μας», δήλωσε (Real Voice 99.5) ο αλεξιπτωτιστής Βασίλης Λουλουδάκης, που έχει πάνω από 700 πτήσεις.

Οι δύο αλεξιπτωτιστές πετούσαν για περισσότερο από δύο ώρες με τις καιρικές συνθήκες να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές αφού μπόρεσαν να  πετάξουν με άνεμο που δεν ξεπερνούσε τα τρία μποφόρ.

«Η ομάδα μας είναι τα “Γεράκια”, η μοναδική ομάδα αεραθλητών στα Δωδεκάνησα. Έχουμε πετάξει εκτός από τη Ρόδο, στην Έδεσσα, στην Άρτα, στα Ιωάννινα, στο Μιτσικέλι, στο Καϊμακτσαλάν κλπ. Είμαστε μία παρέα που κάνουμε το χόμπι μας», επισημαίνει ο κ. Λουλουδάκης.

Only in

Το ατιμώρητο έγκλημα του δοσιλογισμού – μια πληγή που δεν έκλεισε ποτέ

Οι εκφραστές του δοσιλογισμού στην Ελλάδα ουδέποτε τιμωρήθηκαν, πλην ελάχιστων περιπτώσεων. Αντιθέτως, στελέχωσαν τον κρατικό μηχανισμό και ο ακροδεξιός σπόρος τους ανθεί ως σήμερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2024