Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Σοκ στον Εβρο: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 32χρονη – Την εγκατέλειψε και αναζητείται

Σοκ στον Εβρο: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 32χρονη – Την εγκατέλειψε και αναζητείται

Η 32χρονη που σκοτώθηκε όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στις Σάπες, ο οδηγός του οποίου την εγκατέλειψε, είχε χάσει τους δυο γονείς της που πέθαναν σε νεαρή ηλικία.

Σοκ έχει προκαλέσει στον Εβρο ο ξαφνικός χαμός της 32χρονης Χρύσας Τσομπανίδου (φωτογραφία, επάνω, από βίντεο του ALPHA), την οποία οδηγός παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και εγκατέλειψε στις Σάπες το απόγευμα της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Η άτυχη κοπέλα που κατάγεται από τον Καναδά Ορεστιάδας και είχε χάσει πριν χρόνια τους δυο γονείς της που πέθαναν σε νεαρή ηλικία (ο πατέρας της γνωστός μουσικός), έμενε στην Αλεξανδρούπολη και εργαζόταν σε γνωστή φαρμακοβιομηχανία της περιοχής.

Eκκληση εκ μέρους όλης της οικογένειας προς οποιονδήποτε θα μπορούσε να δώσει πληροφορίες

Κοντά στα νεκροταφεία των Σαπών, κάτω από άγνωστες συνθήκες, ασυνείδητος οδηγός την παρέσυρε και την σκότωσε, εγκαταλείποντάς την, όπως μεταδίδει το evros-news.gr.

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί είναι σοκαρισμένοι και προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη η 32χρονη Χρύσα έφυγε από τη ζωή με τόσο άδικο τρόπο.

Ο θείος της μιλώντας χθες Κυριακή στο δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του ALPHA απηύθυνε έκκληση εκ μέρους όλης της οικογένειας, σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό, αντιλήφθηκε ή είδε κάτι για το τραγικό περιστατικό, να επικοινωνήσει και να δώσει πληροφορίες στην Αστυνομία της Κομοτηνής.

Την εγκατέλειψε αβοήθητη

«Παρακαλούμε οποιοσδήποτε μπορεί να δώσει κάποια πληροφορία, ν’ απευθυνθεί στο Αστυνομικό Τμήμα της Κομοτηνής. Η ανιψιά μας περπατούσε και τη χτύπησε αυτοκίνητο.

Ο οδηγός προφανώς την εγκατέλειψε. Εγκατέλειψε το θύμα αβοήθητο και πιθανόν να μην είχε και την κατάληξη αυτή, αν είχαν γίνει τα πράγματα πιο γρήγορα» είπε ο θείος της Χρύσας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, υπήρξε τηλεφώνημα αγνώστου στο ΕΚΑΒ. «Δεν ξέρουμε ποιος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Αν ήταν κάποιος περαστικός ή αν ήταν και ο ίδιος ο οδηγός. Αυτό δεν το γνωρίζουμε. Κάποιος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και πήγε και την πήρε, αλλά ο άνθρωπος αυτός εξαφανίστηκε μετά», προσθέτει ο θείος της.

Only in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024