Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Αναστέλλεται προσωρινά η εκπομπή «Building the Band» μετά τον θάνατο του Λίαμ Πέιν

Αναστέλλεται προσωρινά η εκπομπή «Building the Band» μετά τον θάνατο του Λίαμ Πέιν

Ο Λίαμ Πέιν διετέλεσε μέντορας στη διαγωνιστική εκπομπή, η οποία «θα είναι απλώς ένας φόρος τιμής στον τραγουδιστή και θα τον αποτυπώσει στα καλύτερά του τους μήνες πριν από τον θάνατό του».

Ο τραγικός θάνατος του Λίαμ Πέιν έχει απασχολήσει τα Μέσα Ενημέρωσης όλου του κόσμου τον τελευταίο μήνα. Το Netflix, ως φόρο τιμής στην απώλεια του νεαρού τραγουδιστή, έχει στα «σκαριά» μια νέα εκπομπή που θα φέρει τον τίτλο «Building the Band».

Το «Building the Band»

Ο Πέιν διετέλεσε μέντορας στη διαγωνιστική εκπομπή μαζί με το πρώην μέλος των «Pussycat Dolls» Νικόλ Σέρζινγκερ και το πρώην μέλος των «Destiny’s Child» Κέλι Ρόουλαντ. Παρουσιαστής ήταν ο AJ McLean των «Backstreet Boys», ενώ τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν στα Aviva Studios του Μάντσεστερ τον Αύγουστο.

Δεδομένου όμως του λυπηρού γεγονότος η επερχόμενη εκπομπή του Λίαμ Πέιν φέρεται να έχει ανασταλεί.

Πότε θα κυκλοφορήσει η εκπομπή

«Το Netflix θα καθίσει με την οικογένεια του Λίαμ όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσουν για την εκπομπή και για το πότε θα μπορούσε να κυκλοφορήσει», δήλωσε πηγή στην αμερικανική Sun την Κυριακή 27 Οκτωβρίου. «Δεν υπάρχει βιασύνη ή πίεση για την κυκλοφορία της εκπομπής. Θα είναι απλώς ένας όμορφος φόρος τιμής στον Λίαμ και θα τον αποτυπώσει στα καλύτερά του τους μήνες πριν από τον θάνατό του».

«Θα είναι απλώς ένας όμορφος φόρος τιμής στον Λίαμ και θα τον αποτυπώσει στα καλύτερά του τους μήνες πριν από τον θάνατό του»

Αν και δεν είναι σαφές πότε θα κυκλοφορήσει το «Building the Band», «η εκπομπή σίγουρα δεν έχει ακυρωθεί», πρόσθεσε η πηγή.

Ο τραγικός θάνατος του Λίαμ Πέιν

Ο Πέιν πέθανε στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής στις 16 Οκτωβρίου, αφού έπεσε από μπαλκόνι στο ξενοδοχείο CasaSur Palermo σε ηλικία 31 ετών.  Η μερική αυτοψία αποκάλυψε ότι κοκαΐνη, κρακ και βενζοδιαζεπίνη βρίσκονταν στον οργανισμό του όταν πέθανε. Ο θάνατος προήλθε από τις κακώσεις μετά την πτώση του από ύψος 13 μέτρων σύμφωνα με τη νεκροψία.

Only in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024