Ο Ρόμπερτ Πάτινσον μας έχει απασχολήσει αρκετά ανά τα έτη λόγω των ερμηνειών του σε ταινίες. Έχει καιρό όμως να τραβήξει τα βλέμματά μας ως παραγωγός ταινιών.

Συγκεκριμένα, ήταν το μακρινό 2010 όταν ο 38χρονος ήταν εκτελεστικός παράγωγος και πρωταγωνιστής στην ταινία «Remember Me».

Ο Aμερικανός σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ Λανς Όπενχαϊμ όμως, ο οποίος πρόσφατα σκηνοθέτησε τη δημοφιλή σειρά του HBO «Ren Faire», θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο στην μυθοπλασία με την ταινία «Primetime» και θα συνεργαστεί με την Α24 και τον Ρόμπερτ Πάτινσον, ο οποίος θα έχει τον ρόλο του παραγωγού.

Η πλοκή του «Primetime»

Αν και οι λεπτομέρειες της πλοκής δεν έχουν αποκαλυφθεί, σύμφωνα με το Deadline επικεντρώνεται «σε έναν δημοσιογράφο που αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει τον υπόκοσμο και καταλήγει να αλλάξει το τηλεοπτικό τοπίο για πάντα».

Η «ρίζες» της ταινίας

Το πρότζεκτ αποτελεί μια έμπνευση του αμερικανικού ριάλιτι του NBC «Catch a Predator» του 2000 με παρουσιαστή τον Κρις Χάνσεν. Στο εν λόγω πρότζεκτ ο Όπενχαϊμ θα αναλάβει τα σκηνοθετικά ηνία, όπως είπαμεπαραπάνω, αλλά το σενάριο θα είναι του Αρτζούν Σινγκ.

«Ήμουν απαίσιος στον αθλητισμό, οπότε βρήκα παρηγοριά στο να γυρίζω ταινίες»

«Ήμουν απαίσιος στον αθλητισμό, οπότε βρήκα παρηγοριά στο να γυρίζω ταινίες. Συνειδητοποίησα ότι υπήρχαν πάρα πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες οι οποίες γράφονταν συνεχώς στις τοπικές εφημερίδες, αλλά ποτέ δεν γινόταν μια μεγαλύτερη έρευνα» είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Όπενχαϊμ.

«Ακόμα κι αν δεν είχα την ωραιότερη κάμερα, αν έβρισκα μια ενδιαφέρουσα ιστορία και ασχολιόμουν μαζί της έβρισκα τη φωνή μου μέσω των πρωταγωνιστών της» πρόσθεσε σε δηλώσεις του στο Variety.

Ο Πάτινσον θα είναι ένας από τους παραγωγούς μέσω της εταιρείας του «Icki Eneo Arlo» ενώ ο σκηνοθέτης και ο σεναριογράφος θα είναι μεταξύ των εκτελεστικών παραγωγών.