«Ήταν στιγμές που ήθελα να κόψω το αυτί μου». Με αυτά τα αλά Βίνσεντ βαν Γκογκ λόγια, η Αντέλ περιέγραψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε τον περασμένο Αύγουστο. Ένα πρόβλημα υγείας που κράτησε για οκτώ εβδομάδες και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την ακοή της από το ένα της αυτί.

Η 36χρονη σταρ της μουσικής, κατά την εμφάνισή της στο σόου Weekends with Adele που παρουσιάζει εδώ και περίπου δύο χρόνια στο Colosseum του Caesars Palace στο Λας Βέγκας, εξομολογήθηκε στο κοινό την απώλεια ακοής από το ένα της αυτί, εξαιτίας ενός μικροβίου.

Όπως είπε, όλα ξεκίνησαν τον Αύγουστο κατά την 10μερη επίσκεψή της στο Μόναχο της Γερμανίας. «Έπαθα μια μόλυνση στο αυτί και ήταν αρκετά άσχημα τα πράγματα. Δεν είχε περάσει ξανά κάτι τέτοιο. Ήταν χειρότερο και από τη γέννα του παιδιού μου» είπε η Αντέλ στο κοινό στο Λας Βέγκας.

«Ήταν μια σπάνια μόλυνση και δεν ήταν εύκολο να θεραπευτεί» συμπλήρωσε, ενώ τόνισε ότι τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα όταν στην αρχή της δόθηκε λάθος αγωγή.

«Ήταν στιγμές που ήθελα να κόψω το αυτί μου» είπε και συνέχισε: «Ευτυχώς πλέον δεν πονάω κι αυτό είναι κάτι καλό. Ωστόσο έχω χάσει κάπως την ακοή μου από το αριστερό μου αυτί».

Λίγο πριν το διάλειμμα

Αυτή την περίοδο η Αντέλ δίνει τις τελευταίες παραστάσεις του σόου της Weekends with Adele στο Colosseum του Caesars Palace στο Λας Βέγκας.

Όπως έχει κάνει γνωστό, το επόμενο διάστημα θα μείνει εκτός της μουσικής βιομηχανίας, καθώς θέλει να κάνει ένα διάλειμμα – και έως τώρα δεν γνωρίζει το πότε θα επιστρέψει στη σκηνή. Είναι τόσο αποφασισμένη για αυτό που απέρριψε πρόταση για περιοδεία 200 εκ. ευρώ.

Οι φήμες τη θέλουν να ονειρεύεται τη μεταπήδησή της στο Χόλιγουντ και στη βιομηχανία του κινηματογράφου, ωστόσο ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο.