Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ανδρουλάκης για 28η Οκτωβρίου: Τιμούμε τους ήρωες που έδωσαν τα πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης

Ανδρουλάκης για 28η Οκτωβρίου: Τιμούμε τους ήρωες που έδωσαν τα πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης

Οι δηλώσεις που πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη

«Στα βουνά της Πίνδου γράφτηκαν ένδοξες σελίδες της σύγχρονης ιστορίας μας, επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.

Σε δηλώσεις που πραγματοποίησε ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, υπογράμμισε για την επέτειο του «Όχι» της 28ης Οκτωβρίου πως «ο λαός μας με λιγοστά μέσα, αλλά με όπλο την εθνική ομοψυχία, νίκησε έναν ισχυρότερο αντίπαλο».

Συνέχισε λέγοντας πως «για αυτό και 84 χρόνια μετά τιμούμε τους ήρωες. Που έδωσαν τα πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης για την ελευθερία της πατρίδας μας, πετυχαίνοντας μια πολύ μεγάλη νίκη».

«Όμως», σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, «σήμερα έχουμε χρέος ως χώρα να στείλουμε και ένα καθαρό μήνυμα σε όσους επιβουλεύονται ως αναθεωρητές της Ιστορίας τα εθνικά μας συμφέροντα».

«Θέλουμε σεβασμό στα κυριαρχικά μας δικαιώματα», είπε ο Ανδρουλάκης

Ο Νίκος Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι «δεν δεχόμαστε κανενός είδους παζάρι. Θέλουμε σεβασμό στα κυριαρχικά μας δικαιώματα».

Τέλος, τόνισε πως «το μόνο, λοιπόν, που έχουμε να μοιραστούμε με τους γείτονές μας είναι μια κοινή αντίληψη για σεβασμό στο διεθνές δίκαιο και να είναι αυτή η βάση της ευημερίας και της προόδου όλων των λαών της ευρύτερης περιοχής».

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης βρέθηκε στους τριήμερους εορτασμούς της Θεσσαλονίκης. Σήμερα, στη στρατιωτική παρέλαση, καθόταν δίπλα στον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Νίκο Παππά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Only in

Γιατί οι Κουβανοί θέλουν να σαλπάρουν μακριά από το νησί με το γιοτ του Φιντέλ Κάστρο;

Οι επαναλαμβανόμενες διακοπές ρεύματος στην Κούβα αφήνουν τους κατοίκους στο νησί να ανησυχούν για τα τρόφιμα, την παροχή νερού και το μέλλον του τόπου τους

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024