Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Γιαννούλης: Εργαλειοποιήθηκε η μομφή στον Κασσελάκη σε μία προσπάθεια θυματοποίησης

Γιαννούλης: Εργαλειοποιήθηκε η μομφή στον Κασσελάκη σε μία προσπάθεια θυματοποίησης

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Χρήστος Γιαννούλης και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης μίλησαν για τις εξελίξεις στα κόμματα της Κεντροαριστεράς

Η εκλογή ενός προέδρου σε ένα κόμμα δεν είναι λευκή επιταγή χωρίς ημερομηνία λήξης, υποστήριξε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Γιαννούλης.

Ο Χρήστος Γιαννούλης πρόσθεσε ότι όλοι κρίνονται και λογοδοτούν καθώς «υπάρχουν δημοκρατικές διαδικασίες που κατά τη γνώμη μου τηρήθηκαν».

«Έχουμε υποχρέωση να εξαντλήσουμε το αδιανόητο»

Μιλώντας για τον Στέφανο Κασσελάκη, τόνισε ότι ετοιμάζει μια επόμενη κίνηση εντός του συνεδρίου. «Πάλι, τα μέλη και η βάση του ΣΥΡΙΖΑ θα δώσουν την απάντηση. Οι αναρτήσεις του Κασσελάκη μας έφαγαν και το πολύ τοξικό δηλητήριο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εάν ο Κασσελάκης είχε επιλέξει αυτό που επέλεξε ο Ανδρουλάκης μόλις ένιωσε την ένταση και την αμφισβήτηση, την πολιτική συζήτηση γύρω από τα επιτεύγματα της ηγεσίας του, θα πήγαινε μόνος του στην κάλπη», υπογράμμισε.

Όπως είπε ο Χρήστος Γιαννούλης, η μομφή σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη έχει εργαλειοποιηθεί σε μία προσπάθεια θυματοποίησης.

Ο Χρήστος Γιαννούλης τόνισε πως «είμαστε υποχρεωμένοι από τη θέση ευθύνης που έχουμε να αναζητήσουμε ποια πρέπει να είναι τα «ναι» του μέλλοντος. Έχουμε υποχρέωση να εξαντλήσουμε το αδιανόητο. Για να βρούμε έναν κοινό τόπο ώστε να υπάρχει ισχυρός πόλος που θα συγκροτήσει μία προοδευτική παράταξη που θα ανατρέψει την κυβέρνηση».

«Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να κερδίσει»

Από την πλευρά του, μιλώντας στο MEGA, ο βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης υποστήριξε ότι «απέναντι σε μία κυβερνητική πολιτική που έχει σαφές πρόσημο, προτεραιότητες και επιλογές, πρέπει να υπάρξει και να ορθωθεί μία συντεταγμένη και σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση».

Συμπλήρωσε ότι θα είναι αυτή που «θα ελέγξει και θα οριοθετήσει την κυβέρνηση. Μέσα από αυτή να προκύψει μία εναλλακτική διακυβέρνηση της χώρας».

Τέλος, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης είπε πως «είμαστε χαρούμενοι που μετά από την εσωκομματική διαδικασία. Υπάρχει κοινωνική δύναμη που δείχνει το ΠΑΣΟΚ στη δεύτερη θέση. Στόχος να μπορέσουμε τις ιδέες και την πολιτική πρόταση να την κάνουμε πράξη. Ευελπιστούμε ότι στις επόμενες εθνικές εκλογές θα αναμετρηθούν δύο κυβερνητικές προτάσεις. Η υφιστάμενη της ΝΔ και η εναλλακτική αντιπρόταση του ΠΑΣΟΚ. Πιστεύω μπορούμε να κερδίσουμε».

Δείτε όσα είπαν στο MEGA οι δύο βουλευτές:

Only in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024