Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς Σάκοτα η ΑΕΚ στη Λετονία – Με Βιτσενζούτο στον πάγκο

Χωρίς Σάκοτα η ΑΕΚ στη Λετονία – Με Βιτσενζούτο στον πάγκο

Ο Σάκοτα δεν ταξίδεψε στη Λετονία για το ματς με τη Ρίγα λόγω Covid και στον πάγκο θα καθίσει ο βοηθός του, Αντρέα Βιτσενζούτο.

Χωρίς τον Ντράγκαν Σάκοτα, που διεγνώσθη θετικός στον Covid-19, ταξίδεψε η ΑΕΚ για τη Λετονία όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρίγα για την τρίτη αγωνιστική του BCL.

Στον πάγκο θα καθίσει ο άμεσος συνεργάτης του, Αντρέα Βιτσενζούτο, ενώ εκτός από το ματς είναι και ο Γιάννης Κουζέλογλου ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Με δύο απόντες αναχωρεί για τη μακρινή Ρίγα η αποστολή της «Βασίλισσας».

Νοκ άουτ έχει τεθεί ο Κόουτς Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος ταλαιπωρείται από COVID-19, και ο Γιάννης Κουζέλογλου, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Πυλαίας με ΠΑΟΚ. Τον πρώτο, θα αντικαταστήσει στην κορυφή του τεχνικού επιτελείου στο ματς ο Αντρέα Βιτσενζούτο.

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η προπόνηση στη SUNEL Arena υπό την καθοδήγηση του Ιταλού τεχνικού.

Η «Βασίλισσα» αύριο (Τρίτη, 29/10 – 19:00 ώρα Λετονίας, 20:00 ώρα Ελλάδος) αντιμετωπίζει στην Arena Riga των 11.200 θέσεων, την πρωτοπόρο του λετονοεσθονικού Πρωταθλήματος VEF Riga».

Όσα είπε στις δηλώσεις του ο Βιτσενζούτο

«Παίζουμε απέναντι σε μία καλή ομάδα, η οποία βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Ξέρουμε ότι θ’ αντιμετωπίσουμε πολλούς έμπειρους παίκτες, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι ν’ αγωνιστούμε έξυπνα κόντρα σε τέτοιους παίκτες.

Όσο αφορά σ’ εμάς, γνωρίζουμε ότι χρειαζόμαστε τη νίκη μετά από μία δύσκολη περίοδο και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να το καταφέρουμε, διότι θέλουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Λετονίας.

Κατά τη γνώμη μου, είμαστε τυχεροί, επειδή καλούμαστε να παίξουμε ξανά μετά από μόλις δύο ημέρες. Θεωρώ ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το πλεονέκτημα για να προσπαθήσουμε να διαγράψουμε το αρνητικό αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ.

Για εμένα δεν υπάρχει πίεση γι’ αυτό το ματς, γιατί ο κόουτς Σάκοτα με βοηθάει κάθε στιγμή. Θα με βοηθήσει και πάλι, κι ας μη μπορεί να είναι μαζί μας. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες και στη δουλειά που κάνουμε καθημερινά».

Only in

Το ατιμώρητο έγκλημα του δοσιλογισμού – μια πληγή που δεν έκλεισε ποτέ

Οι εκφραστές του δοσιλογισμού στην Ελλάδα ουδέποτε τιμωρήθηκαν, πλην ελάχιστων περιπτώσεων. Αντιθέτως, στελέχωσαν τον κρατικό μηχανισμό και ο ακροδεξιός σπόρος τους ανθεί ως σήμερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024