Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
La Liga: Κορυφαίος προπονητής για τον Οκτώβριο ο Φλικ (pic)

La Liga: Κορυφαίος προπονητής για τον Οκτώβριο ο Φλικ (pic)

Ο Φλικ αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής για τον Οκτώβριο στη La Liga και έφτασε τα δύο βραβεία αφού το είχε πάρει και τον Αύγουστο.

Ο Χάνσι Φλικ οδηγεί την Μπαρτσελόνα από νίκη σε νίκη στο πρωτάθλημα, με τους Καταλανούς να παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και να μην σταματούν να σκοράρουν.

Με τον Γερμανό τεχνικό στο τιμόνι τους οι «μπλαουγκράνα» είναι μεταμορφωμένοι φέτος και δείχνουν ικανοί να κατακτήσουν τα πάντα. Μέσα στον Οκτώβριο η Μπαρτσελόνα έχει πετύχει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς στη La Liga, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αναδειχθεί προπονητής του μήνα ο Φλικ.

Για δεύτερη φορά μάλιστα καθώς το συγκεκριμένο βραβείο το είχε πάρει και τον περασμένο Αύγουστο. Μέσα στον Οκτώβριο η Μπάρτσα έχει νικήσει με 3-0 στην έδρα της Αλαβές, με 5-1 στη Βαρκελώνη τη Σεβίλλη και με 4-0 τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Ποιος άλλος θα μπορούσε να έχει πάρει το βραβείο;

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Στην κορυφή η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα πήρε μια τεράστια νίκη με 4-0 επί της Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Οι Καταλανοί ξέφυγαν έτσι ακόμα περισσότερο. Είναι στο +6 με τους 30 βαθμούς, αφήνοντας τους Μαδριλένους στους 24 και το +3 από τη Βιγιαρεάλ που είναι στην τρίτη θέση με 21 πόντους.

Την τετράδα κλείνει η Ατλέτικο Μαδρίτης στην τέταρτη θέση με 20 βαθμούς, ενώ τις θέσεις της Ευρώπης ολοκληρώνουν η Αθλέτικ Μπιλμπάο με 17 πόντους, όσους και η Μαγιόρκα.

Only in

Το ατιμώρητο έγκλημα του δοσιλογισμού – μια πληγή που δεν έκλεισε ποτέ

Οι εκφραστές του δοσιλογισμού στην Ελλάδα ουδέποτε τιμωρήθηκαν, πλην ελάχιστων περιπτώσεων. Αντιθέτως, στελέχωσαν τον κρατικό μηχανισμό και ο ακροδεξιός σπόρος τους ανθεί ως σήμερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024