Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Marca: «Ο Βινίσιους είναι ο νικητής της Χρυσής Μπάλας»

Marca: «Ο Βινίσιους είναι ο νικητής της Χρυσής Μπάλας»

Τον Βινίσιους έχρισε η Marca μεγάλο νικητή της Χρυσής Μπάλας για το 2024, στη σημερινή (28/10) τελετή απονομής.

Το κορυφαίο και πιο αμφιλεγόμενο βραβείο στο διεθνές ποδόσφαιρο, η Χρυσή Μπάλα θα απονεμηθεί σήμερα (28/10) και για πρώτη φορά από το 2003, ούτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ούτε ο Λιονέλ Μέσι είναι υποψήφιοι για να την κατακτήσουν.

Βινίσιους και Ρόδρι είναι τα μεγάλα φαβορί κάνοντας και οι δύο τρομερές χρονιές με τις ομάδες τους, τόσο στα εγχώρια πρωταθλήματα, όσο και στο Champions League.

Η Marca ωστόσο αναφέρει πως νικητής είναι ο Βραζιλιάνοw σταρ, που την περσινή σεζόν πήρε από το χέρι τη Ρεάλ Μαδρίτης και την οδήγησε στην κατάκτηση του 15ου Champions League, αλλά και της La Liga.

H ανάρτηση της Marca για τον Βινίσιους

Αντσελότι: «Νικητής της Χρυσής Μπάλας θα είναι ο Βινίσιους»

Ο Κάρλο Αντσελότι, παραμονή του «Clasico» στο νέο «Μπερναμπέου» δεν έχει καμία αμφιβολία σχετικά με το βραβείο που θα δοθεί τη Δευτέρα (28/10) στο «Théâtre du Châtelet» στο Παρίσι.

«Μπορούμε να πούμε ότι ο Βίνι θα είναι ο κάτοχος της επόμενης Χρυσής Μπάλας, χωρίς καμία αμφιβολία. Ο Βινίσιους θα κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα, για μένα είναι πολύ ξεκάθαρο και κανείς άλλος δεν θα μπορέσει να την κερδίσει».

«Το να έχεις τον Βινίσιους σημαίνει να προπονείς έναν από τους καλύτερους στον κόσμο. Είναι ένα πολύ ταπεινό παιδί, έχει προχωρήσει πολύ ως ποδοσφαιριστής. Γίνεται ένας από τους καλύτερους στον κόσμο Είναι ο μελλοντικός νικητής της «Χρυσής Μπάλας» και έχει την ίδια ταπεινότητα και σοβαρότητα με την ημέρα που τον γνώρισα».

Ο Ιταλός προπονητής, προπονούσε τη Μίλαν το 2007, όταν ο Κακά κέρδισε τη «Χρυσή Μπάλα». Ήταν ο τέταρτος Βραζιλιάνος μετά τους Ρονάλντο, Ριβάλντο και Ροναλντίνιο που κέρδισαν το βραβείο.

Only in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024