Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Πανδαισία: Τα highlights και τα γκολ από Serie A και Ligue 1 (vids)

Πανδαισία: Τα highlights και τα γκολ από Serie A και Ligue 1 (vids)

Δείτε γκολ από τα παιχνίδια της Serie A και Ligue 1 – Αποτελέσματα και βαθμολογίες σε ένα διήμερο πολύ γεμάτο.

Η δράση σε Serie A και Ligue 1 συνεχίστηκε και αυτό το Σαββατοκύριακο με σπουδαία παιχνίδια, ματσάρες και πολλά γκολ.

Όλες οι ομάδες σε Ιταλία και Γαλλία χάρισαν συγκινήσεις και πλούσιο θέαμα στους λάτρεις της στρογγυλής θεάς, με το παιχνίδι που ξεχώρισε από τα δύο μεγάλα πρωταθλήματα να είναι το ντέρμπι της Ίντερ με τη Γιουβέντους στο «Τζουσέπε Μεάτσα».

Το απίστευτο ματς στο Μεάτσα και η 5αρα της Φιορεντίνα

Οι «νερατζούρι» ήρθαν ισόπαλοι με το απίστευτο 4-4 κόντρα στη Γηραιά Κυρία, στο ματς της χρονιάς στη Serie A και έμειναν στη δεύτερη και την τρίτη θέση με τη Νάπολι να είναι μόνη στην κορυφή και στο +4 από την Ίντερ.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας στην Ιταλία, η πιο σπουδαία νίκη ήταν αυτή της Φιορεντίνα με τη Ρόμα, με τους βιόλα να διαλύουν τους τζιαλορόσι με 5-1, με τον Κίν να σκοράρει δύο τέρματα και από ένα οι Μπελτράν, Μποβέ, ενώ το 5ο ήταν αυτογκόλ του Χούμελς. Μείωσε ο Κονέ σε 2-1 στο 39ο λεπτό.

Από εκεί και πέρα η Μόντσα με μία καλή εμφάνιση και με δέκα παίκτες ήρθε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στη Βενέτσια εντός έδρας, σε ένα παιχνίδι που είχε και τα τέσσερα τέρματα του στο πρώτο ημίχρονο.

Η Λάτσιο από την πλευρά της νίκησε εύκολα στη Ρώμη την Τζένοα με 3-0, ανοίγοντας το σκορ στο 21ο λεπτό με τον Νόσλιν και εν συνεχεία σκοράροντας με τους Πέδρο και Βεσίνο στο 86′ και στο 90′.

Στο παιχνίδι που έγινε νωρίς την Κυριακή στη Serie A ανάμεσα σε Πάρμα και Έμπολι, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1 και με σκόρερ τους Κουλιμπαλί με αυτογκόλ και Τσαρπεντιέρ στο 80ο λεπτό για την Πάρμα, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν και πέναλτι με τον Μπονί στο 84′.

Τα ματς του Σαββάτου

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της αγωνιστικής, η Νάπολι δυσκολεύτηκε απέναντι στην Λέτσε, αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0, χάρη στο γκολ του Ντι Λορέντζο στο 73’. Με αυτή τη νίκη οι Παρτενοπέι έφτασαν τους 22 βαθμούς και είναι στην κορυφή της Serie A, έχοντας 4 πόντους διαφορά από τη δεύτερη Ίντερ.

Στο βραδινό ματς του Σαββάτου, η Αταλάντα είχε εύκολο έργο απέναντι στην Βερόνα, με την ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι να ισοπεδώνει την αντίπαλό της με 6-1. Δύο γκολ ο Ρετέγκι (9′, 58′), δύο ο Λούκμαν (29′, 34′) και από ένα οι Ντε Ρουν (6′) και Ντε Κετελάρε (14′). Ο Σαρ στο 41′ το μοναδικό γκολ της Βερόνα.

Τα ματς της Παρασκευής

Όσον αφορά τα ματς της Παρασκευής, η Τορίνο επικράτησε εντός έδρας της Κόμο με 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Ντζιέ στο 75’.

Στο άλλο παιχνίδι της Παρασκευής (25/10), η Ουντινέζε νίκησε με 2-0 την Κάλιαρι, που έπαιζε από το 30’ με δέκα, λόγω της αποβολής του Μακουμπού. Στο 38’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Λούκα και στο 78’ ο Ντέιβις σφράγισε τη νίκη για την Τορίνο.

Αποτελέσματα και πρόγραμμα της Serie A:

Ουντινέζε – Κάλιαρι 2-0
Τορίνο – Κόμο 1-0
Νάπολι – Λέτσε 1-0
(Αναβλήθηκε) Μπολόνια – Μίλαν
Αταλάντα – Βερόνα 6-1
Πάρμα – Έμπολι 1-1
Λάτσιο – Τζένοα 3-0
Μόντσα – Βενέτσια 2-2
Ίντερ – Γιουβέντους 4-4
Φιορεντίνα – Ρόμα 5-1

Η βαθμολογία της Serie A

Μυθικό πάρτι της Παρί και πολλά γκολ στη Γαλλία

Στη Ligue 1 το παιχνίδι που ξεχώριζε έτσι κι αλλιώς στην αγωνιστική ήταν αυτό που γινόταν τελευταίο χρονικά το βράδυ της Κυριακής ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Παρί Σεν Ζερμέν.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε όμως έκανε πάρτι και μέσα σε 40 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο προηγούνταν με 3-0, με γκολ των Νέβες, Μπαρκολά και αυτογκόλ του Μπαλέρντι και ενώ οι Μασσαλοί έπαιζαν με 10 παίκτες από το 20 λόγω αποβολής του Χαρίτ. Το τελικό 3-0 έφερε την Παρί στο +3 από τη δεύτερη Μονακό και +6 από τη Μαρσέιγ.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια η Λιόν άνοιξε το πρόγραμμα της Κυριακής, αλλά ήρθε ισόπαλη με 2-2 εντός έδρας με την Οσέρ.

Από εκεί και πέρα, η Μονακό υπέστη ήττα στην έδρα της Νις με 2-1 και έχασε έδαφος από την Παρί Σεν Ζερμέν στην κορυφή, ενώ η Τουλούζ έκανε πάρτι και πέρασε σαν… σίφουνα με 3-0 στην έδρα της Μονπελιέ. Αξίζει να σημειωθεί πως το Στρασβούργο πήρε μια μεγάλη και σημαντική νίκη επί της Ναντ εντός έδρας με 3-1.

Τα ματς του Σαββάτου και της Παρασκευής

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της αγωνιστικής στη Ligue 1, η Ανζέρ επικράτησε εντός έδρας της Σεντ Ετιέν με 4-2. Αμπντέλι (7’), Αχόλου (39’), Νιανέ (69’) και Ντιένγκ (90+3’) τα γκολ για τους γηπεδούχους. Για τους φιλοξενούμενους σκόραρε δύο φορές ο Νταβιτασβίλι (16’, 57’).

Στο δεύτερο παιχνίδι του Σαββάτου, η Μπρεστ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ρεμς με 2-1. Φαϊβρέ και Μπαλντέ τα γκολ των νικητών, το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους ο Οκουμού (29’).

Στο βραδινό ματς, η Λιλ νίκησε εκτός έδρας την Λανς με 2-0, με τους Λιλουά να σκοράρουν με πέναλτι του Ντέιβιντ στο 90+8′ και στο 90+11′ με τον Μπαγιό.

Όσον αφορά το παιχνίδι της Παρασκευής, η Ρεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Χάβρη, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Γκόμεζ.

Αποτελέσματα και πρόγραμμα:

Ρεν – Χάβρη 1-0
Ανζέ – Σεντ Ετιέν 4-2
Ρεμς – Μπρεστ 1-2
Λανς – Λιλ 0-2
Λιόν – Οσέρ 2-2
Νις – Μονακό 2-1
Μονπελιέ – Τουλούζ 0-3
Στρασμπούρ – Ναντ 3-1
Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-3

Η βαθμολογία της Ligue 1

Only in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024