Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Δύο παίκτες της Νότιγχαμ στην ιδανική εντεκάδα της Πρέμιερ Λιγκ

Δύο παίκτες της Νότιγχαμ στην ιδανική εντεκάδα της Πρέμιερ Λιγκ

Ο Κρις Γουντ και ο Όλα Άινα της Νότιγχαμ, είναι στην κορυφαία εντεκάδα της μεγάλης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου

Η Νότιγχαμ Φόρεστ αντιμετώπισε το βράδυ της Παρασκευής εκτός έδρας την Λέστερ και η ομάδα του Εσπίριτο Σάντο πέτυχε εντυπωσιακή νίκη με 3-1.

Η Νότιγχαμ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στην έδρα των «αλεπούδων» και με τη νίκη της αυτή έφτασε τους 16 βαθμούς, ισοβαθμώντας στην έκτη θέση της βαθμολογίας με την Μπράιτον.

Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι δύο παίκτες της Νότιγχαμ συμπεριλήφθηκαν στην κορυφαία εντεκάδα της Πρέμιερ Λιγκ, για αυτή την αγωνιστική.

Ο λόγος για τον Κρις Γουντ, ο οποίος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην σπουδαία νίκη της ομάδας του επί των «αλεπούδων», καθώς ο επιθετικός της Νότιγχαμ σημείωσε δύο γκολ.

Ήταν αυτός που έκανε το 2-1 στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους ενώ πέτυχε και το τρίτο γκολ της ομάδας του στο εξηκοστό λεπτό της αναμέτρησης.

Ο δεύτερος παίκτης της Φόρεστ που βρήκε θέση στην καλύτερη εντεκάδα της αγωνιστικής είναι ο Όλα Άινα, καθώς ο δεξιός μπακ της αγγλικής ομάδας έκανε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στις «αλεπούδες».

Ο αμυντικός της Νότιγχαμ ήταν εξαιρετικός στο King Power Stadium και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του, τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά κόντρα στην Λέστερ.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η Πρέμιερ Λιγκ ανέφερε πως ο τεχνικός της Νότιγχαμ, Νούνο Εσπίριτο Σάντο ήταν ο προπονητής της εβδομάδας στην μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Αν μη τι άλλο η πορεία της Φόρεστ είναι εντυπωσιακή και θυμίζουμε ότι πριν από λίγες αγωνιστικές, ένας παίκτης – θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου, ο Άλαν Σίρερ είχε συμπεριλάβει τέσσερις παίκτες της Νότιγχαμ στην ιδανική εντεκάδα της Πρέμιερ, μετά την τεράστια νίκη της Φόρεστ επί της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ με 1-0.

Και τότε ο Άινα είχε βρει θέση στην κορυφαία εντεκάδα, ενώ οι άλλοι τρεις ήταν οι Μουρίγιο, Μορένο και Άντερσον.

Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας ότι καλύτερος προπονητής και για εκείνη την αγωνιστική είχε αναδειχθεί ο τεχνικός της Φόρεστ, Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Only in

Το ατιμώρητο έγκλημα του δοσιλογισμού – μια πληγή που δεν έκλεισε ποτέ

Οι εκφραστές του δοσιλογισμού στην Ελλάδα ουδέποτε τιμωρήθηκαν, πλην ελάχιστων περιπτώσεων. Αντιθέτως, στελέχωσαν τον κρατικό μηχανισμό και ο ακροδεξιός σπόρος τους ανθεί ως σήμερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024