Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Crumbs: Πέθανε η πιο υπέρβαρη γάτα του κόσμου – Είχε βρεθεί στο υπόγειο ενός νοσοκομείου στη Ρωσία

Crumbs: Πέθανε η πιο υπέρβαρη γάτα του κόσμου – Είχε βρεθεί στο υπόγειο ενός νοσοκομείου στη Ρωσία

Ο Crumbs κατάφερε να αδυνατήσει έπειτα από την παραμονή του σε ένα ειδικό κέντρο απώλειας βάρους στο Περμ της Ρωσίας. Όμως ξαφνικά εμφάνισε αναπνευστικά προβλήματα και πέθανε.

Η πιο υπέρβαρη γάτα του κόσμου, ο Crumbs, πέθανε λίγες εβδομάδες μετά την ένταξή του σε πρόγραμμα απώλειας βάρους, με τους κτηνιάτρους να αναφέρουν ότι τα εκτεταμένα στρώματα λίπους του είχαν κρύψει τους καρκινικούς όγκους.

Η γάτα, με το όνομα Kroshik (στα ρωσικά «Crumbs»), έγινε viral μετά τη διάσωσή του από το υπόγειο ενός ρωσικού νοσοκομείου, όπου μεγάλωσε τρώγωντας αποφάγια, μπισκότα και σούπα – με αποτέλεσμα να ζυγίζει περίπου 17 κιλά.

Ο Crumbs κατάφερε να αδυνατήσει έπειτα από την παραμονή του σε ένα ειδικό κτηνιατρικό κέντρο απώλειας βάρους στο Περμ της Ρωσίας, χάνοντας 7 κιλά – πριν ξαφνικά εμφανίσει αναπνευστικά προβλήματα και πεθάνει το Σάββατο, ανέφερε το NewsX.

Ο Crumbs ήταν πραγματικός μαχητής

Οι κτηνίατροι του κέντρου πιστεύουν ότι οι εξετάσεις δεν έδειξαν ότι είχε αναπτύξει καρκινικούς όγκους στην σπλήνα του και σε άλλα εσωτερικά όργανα εξαιτίας των στρωμάτων λίπους του Crumbs.

Η Galiana More, ιδιοκτήτρια του καταφυγίου γατών Matroskin που περιέθαλψε τον Crumbs, δήλωσε ότι πιστεύουν ότι οι όγκοι επηρέασαν πολλά όργανα της γάτας. Η επίσημη αιτία θανάτου του Crumbs εκκρεμεί ακόμη εν αναμονή της νεκροψίας, η οποία ορίστηκε για τη Δευτέρα.

Ακόμα και με την εξέταση, θα είναι «πολύ δύσκολο» να προσδιοριστεί αν ο θάνατος του γάτου προκλήθηκε από υπερβολικό βάρος ή από όγκους, δήλωσε η More.

«Όταν πρόκειται για μια πολυοργανικής ανεπάρκειας, το σώμα απλά δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, παρά το γεγονός ότι η Kroshik ήταν πραγματικός μαχητής», είπε.

«Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τις απαραίτητες εξετάσεις, για να καταλάβουμε γιατί πέθανε ο Crumbs, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε πέντε ημέρες για αυτό το πόρισμα».

Οι εξετάσεις του Crumbs ήταν επίσης όλες φυσιολογικές τις εβδομάδες που προηγήθηκαν του θανάτου του, συμπλήρωσε.

«Πονάει που δεν το ξέραμε νωρίτερα, δεν μπορούσαμε να βοηθήσουμε», είπε και πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη απώλεια για εμάς, γιατί ο Kroshik ήταν ένα σύμβολο ελπίδας για όλους και θέλαμε πραγματικά να δημοσιεύσουμε μόνο καλά νέα. Είναι πραγματικά οδυνηρό να μιλάμε γι’ αυτό».

*Με πληροφορίες από: New York Post | Kεντρική φωτογραφία θέματος: Instagram

Only in

Το ατιμώρητο έγκλημα του δοσιλογισμού – μια πληγή που δεν έκλεισε ποτέ

Οι εκφραστές του δοσιλογισμού στην Ελλάδα ουδέποτε τιμωρήθηκαν, πλην ελάχιστων περιπτώσεων. Αντιθέτως, στελέχωσαν τον κρατικό μηχανισμό και ο ακροδεξιός σπόρος τους ανθεί ως σήμερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2024