Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
«Έχει το IQ ενός φράχτη»: Ο Μελ Γκίμπσον επιτίθεται στην Κάμαλα Χάρις

«Έχει το IQ ενός φράχτη»: Ο Μελ Γκίμπσον επιτίθεται στην Κάμαλα Χάρις

Ο εκκεντρικός σταρ του Χόλιγουντ Μελ Γκίμπσον δεν έκρυψε την προτίμησή του στον Ντόναλντ Τραμπ στις επερχόμενες εκλογές των ΗΠΑ.

Τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 ήταν ένα από τα πιο δυνατά ονόματα του Χόλιγουντ. Ωστόσο, εδώ και αρκετά χρόνια, ο Μελ Γκίμπσον έχει μεταμορφωθεί σε μια γραφική προσωπικότητα, που προκαλεί αντιδράσεις με τις δηλώσεις του και με τις επαγγελματικές του επιλογές να δέχονται αρνητικά σχόλια από κριτικούς και θεατές.

Ωστόσο αυτό φαίνεται πως καθόλου δεν τον επηρεάζει και δεν έχει κάποιο πρόβλημα να συνεχίσει να προκαλεί αντιδράσεις με τις κινήσεις του. Έτσι όταν τον πέτυχαν οι δημοσιογράφοι στο αεροδρόμιο και τον ρώτησαν ποιον θα ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές, ο Μελ Γκίμπσον δεν είχε πρόβλημα να τα… χώσει στην Κάμαλα Χάρις και να στηρίξει Ντόναλντ Τραμπ.

Μπορεί να μην το είπε ποτέ ανοιχτά, τονίζοντας «δεν θα προκαλέσει έκπληξη ποιον θα ψηφίσω» αλλά όταν ρωτήθηκε αν θα στηρίξει Τραμπ απάντησε: «Είναι μια καλή μαντεψιά αυτή». Ωστόσο για την Χάρις δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του.

«Ξέρω πώς θα είναι αν την αφήσουμε να μπει στον Λευκό Οίκο. Και αυτό δεν είναι καλό. Έχει κακό ιστορικό, άθλιο ιστορικό» είπε ο Μελ Γκίμσον και συμπλήρωσε: «Η Χάρις έχει το IQ ενός στύλου φράχτη».

Only in

Διαρροή της Daily Mail: «Αυτοί είναι πίσω από τον Βινίσιους στην Χρυσή Μπάλα»

Διέρρευσε η τελική 12αδα της Χρυσής Μπάλας, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να μπαίνει στην πεντάδα και τους Λαμίν Γιαμάλ και Έρλινγκ Χάλαντ να βρίσκονται εκτός. Νικητής ο Βινίσιους

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024