Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μαγαζί σερβίρει… γύρο από σολομό
Γύρος από σολομό. Γίνεται; Μάλιστα, γίνεται!
Υπάρχει, άραγε, άνθρωπος που δεν του αρέσει ο Μ,; Ναι θα πουν κάποιοι. Μπορεί να μην σου αρέσει ούτε το χοιρινό, ούτε το κοτόπουλο. Για τους πιο απαιτητικούς υπάρχει ο αρνίσιος, αλλά και ο μοσχαρίσιος γύρος.
Κι αν δεν τρως κρέας; Υπάρχει λύση ΚΑΙ σε αυτό το πρόβλημα!
Συγκεκριμένα, μια ταβέρνα στη Νέα Μάκρη, αποφάσισε να δημιουργήσει γύρο από ένα φαγητό που… σίγουρα ελάχιστοι έχουμε φανταστεί. Ποιο είναι αυτό; Γύρος από σολομό!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Το εν λόγω μαγαζί δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται να ψήνει τον σολομό όπως κάνουν τα σουβλατζίδικα με τον γύρο και μάλιστα στη συνέχεια να τον κόβει σε κομμάτια!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ποικίλες αντιδράσεις
Μάλιστα, δημοσίευσε το βίντεο στα social media προκαλώντας πολλά και ποικίλα σχόλια!
Τα βίντεο που έχει ανεβάσει το εστιατόριο στο Facebook και το Instagram έχουν γίνει ανάρπαστα, με τους περισσότερους να υποστηρίζουν πως θα ήθελαν να δοκιμάσουν τον συγκεκριμένο γύρο.
«Μπράβο σας, πραγματικά το βλέπω πρώτη φορά και μοιάζει να είναι υπέροχο» έγραψε ένα χρήστης στα social media.
«Το βίντεο έχει μυρωδιά. Πολύ καινοτόμο, μπράβο!!!» έγραψε ένας άλλος. «Πραγματικά πολύ νόστιμο! Μπράβο!» έγραψε ένας τρίτος.
Βέβαια, υπήρχαν κι αυτοί που… δεν τρελάθηκαν σε αυτή την ιδέα και επισήμαναν πως θα προτιμήσουν να μείνουν στους κλασικούς γύρους που τρώμε από τα σουβλατζίδικα.
Δεν είναι η πρώτη φορά
Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε στη χώρα μας κάποιο εστιατόριο να σερβίρει γύρο σολομό.
Έχει γίνει και στο παρελθόν με ιδιαίτερη επιτυχία. Άλλωστε ο σολομός εκτός από γευστικός, είναι και μια από τις καλύτερες πηγές Ωμέγα3 για τον οργανισμό μας.
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)






























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)













































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442